Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Nem tudom, miért érzem azt, hogy nálam ez a széria ki fog maradni.
A mostani konfigom elég bika, bár már-már avittnak számít.
Mindenesetre, amíg atomstabil és elfutnak rajta a dolgok, nem bontom meg. Mert amolyan "Selector's Choice". Nagyon megfontolom, mire...By the way: Szép gyűjtés és gondolatok frescho.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Graphics
üzenetére
"A kérdező is IGP-re kérdezett, a te gondolatodban pedig dGPU-ra válaszoltál, remmmek"
Itt megint valamiféle értelmezési probléma lehet nálad, illetve azt feltételezem, hogy a #145 hsz-emnek még a fejlécét sem olvastad el hiszen abból már láthattad volna, hogy nem volt semmiféle kérdező, és azt a hszt nem valaki kérdésre írtam, hanem a cikk egy részletével kapcsolatban felmerült véleményem írtam le.
Ime a fejléc, nehogy most meg az legyen a gond, hogy görgetned kell a képernyőt:

Nem tartanám ésszerűtlennek, ha legközelebb átgondolnád, miben is próbálsz fogást találni rajtam.
Számonkérsz és állítasz olyan dolgokat aminek láthatón semmi alapja nincs. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Graphics
üzenetére
"A diszkrét VGA-t most említed először .... Miből kellett volna egyértelműnek lenni?"
Nem is tudom.... De igazad lehet. Az átlag PH! user ebből nem érti meg: G1610+HD7770 hogy ez nem IGP hanem diszkrét VGA.
Majd legközelebb írok valami sorvezetőt is, vagy kiskátét hogy ha INTEL/AMD és AMD/NVIDAI párosokról írok, akkor nehogy azt higgyék új innovációról van szó és ezek tulajdonképpen a legfrissebb IGP-k.Illetve mielőtt ezt írom "Az A6-540K+HD7770 párosnál más a probléma", majd teszek 3 felkiáltójelet nehogy valaki azt higgye az AMD mérnökei ismét ufo technikához jutottak és utólag képesek voltak az A6-540K-ba beintegrálni a HD7770-es videókártyát a ventilátorral meg a driver CD-vel együtt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Graphics
üzenetére
"A forum temaja teljesen elcsuszott a cikkhez képest."
A fórum témája felül ki van írva: "Celeron G1610 Ivy alapokon"
Ehhez képest nem OFF, és nem elcsúszás, ha egy konkrét alkalmazással tekintetében próbáljuk meghatározni mire lehet számítani ezzel a CPU-val kapcsolatban.Azt sem tartom OFF-nak amit első hsz-emben írtam, hogy egy olcsó belépő szintű Intel CPU-t nem egy másik kategóriában lévő nála 50%-al drágább AMD cpu-val kéne összehasonlítani. Akkor sem ha szerzőnek korlátozottak a lehetőségei és részben akceptálható indokokat hoz fel, miért így járt el.
Ettől függetlenül szerintem a cikkből jól kikerekedett mire is lehet használni ezt az olcsó celeront, egyedül egy közepes hardverigényű játéknál akadtunk el. De szerintem ebben nincs markáns vélemény különbség, mert az valószínűsíthető, hogy sem ez sem más hasonló kategóriájú CPU diszkrét VGA nélkül nem elegendő erre a feladatra.
-
fsb1000
nagyúr
Engedtessék már meg, hogy kettönk közül én tudjam jobban mit akartam írni. (tartalmi helyességtől függetlenül) Max azon vitázhatnál, hogy a második értelmező hsz-emben sem sikerült érthetően leírnom, hogy két különböző dologról van szó, vagy pedig a te készülékedben van a hiba és szándékosan vagy natívan nem érted amit írok.
(#78) hcl Én még élő embert nem láttam aki IGP órajel változtatásokkal csinált volna tesztet. De a neten fellelhető pár írás mely szerint a HD4000 szorzója (nem órajele) állítható egy szoftverrel, ami le is tölthető, elvileg bárki hozzáférhet: Intel® Extreme Tuning Utility
Aztán hogy ez működne HD2500-al vagy más intel IGP-ekkel azt nem tudom. Olyanról érdemes nyilatkozni amit az ember kipróbált már. -
KAMELOT
titán
-
Chaser
legenda
G1610 simán van 10-11k közt több megbízható webshopból is szerencsére, akár ingyenes pikkkkpakkkk közfelkiáltással, pl edigi
2020 kb 15k. Na most nem tudom melyiket válasszam.A cpuz képnél a 0.9V az már terhelt érték? Órajelnek teljest ír. Ezt még megfejelve egy 0.1V-os csökkentéssel már elég baba a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen széket vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- További aktív témák...
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th, FHD+ IPS érintő, i7-1270P, 32GB, 512GB magyarított (lézerezett), ujjlolv, IR kam gar
- Sivga Phoenix
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mindenesetre, amíg atomstabil és elfutnak rajta a dolgok, nem bontom meg. Mert amolyan "Selector's Choice". Nagyon megfontolom, mire...
2020 kb 15k. Na most nem tudom melyiket válasszam.