Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Lehet hogy neked lesz igazad és beigazolódik, hogy játszhatatlan a COD4 min. beállításokkal G860-al . Lehet. Én azért megvárnám KAMELOT milyen eredményeket mutat.
De bármi is legyen a végeredmény nem jogosít fel senkit, hogy olyanokat állítson hogy én X dolgot írtam, mikor nyilvánvalóan nem írtam olyat. Én ezt a vitastílust elutasítandónak tartom, főleg egy szakmai témában.
Gondolom ebben egyetértünk.---
Két kérdést tettél fel amire Igen/Nem választ vársz. Bár szerintem ezeket is megválaszoltam bővített mondatokkal, kifejtve az indokaim.Kérdés
1. A Chasernek adott válaszod szerint úgy gondolod, hogy teljesen mindegy, hogy a G860 vagy G2020 van a gépben. Jól értettem?
Válaszom: Nem
Itt megint az ellenkezőjét próbálod sugallni annak amit írtam. A következő kérdésedből látszik, hogy másodlagos szándékok húzódnak meg a kérdéseid mögött, hiszen ha mindegy lenne, akkor minek preferálnám az egyiket. Jól gondolom ezt?Kérdés
2. Ezek közül is te az előbbit (G860) preferálod. Ezt is így gondoltad?
Ez egy beugrató kérdés, nem csak azért mert a másiknak ellentmond, hanem mert nem lehet rá igen/nem választ adni a feltétel rendszer meghatározása nélkül. Több hsz-ben is kifejtettem ezzel kapcsolatban az álláspontom, de leírom még egyszer mit gondolok.
Abban az esetben preferálom a G860-at szemben a G2020-al, ha csak a COD4 játszhatósága a feltétel és nem számít a fogyasztás és a htpc képességek. Ebben a tekintetben a válaszom igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Milyen egeret válasszak?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - 1 év garancia
- Glorious Model D2 Pro Wireless fekete - szinte új
- Glorious Model I2 Wireless fehér - szinte új
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest