- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
olahpal82 #56 üzenetére
Nekem inkább munkatelefonnak számít pl. a Nokia X1.
Miért?- Hatalmas hangszóró, aminek a csörgését a műhelyben is meghallom. Hamarabb meghallom a csöngést, mint a rezgést, pedig az is erős.
- 2 hetes üzemidő.
- Dual sim
- Ezzel sosem lesz az, hogy nem írja ki, hogy ha valaki keresett.
- Semmi extra. Tényleg semmi.Hegesztő-, lakatos- és forgácsoló műhely, szóval kapja az ívet rendesen, igaz, messze nem 8 órát vagyok ott. 2 év alatt 3 ilyen telefont fogyasztottam el, mindegyik eltört, leesett, mindegyiket akkor hagytam ott, amikor már a fél kijelzője nem működött. A mostani nagyon jól bírja, még csak a külső műanyag tört szét.
Alma terméket venni munkára számomra tökéletesen értelmetlen. Megbízható OS-t akarsz? Naná, hogy nem az Android a célod. Ott a WP. Egy Nokia 520-at röhejes áron lehet kapni, munkára tökéletes, és ha esetleg eltörik, akkor sem kell nagyon sajnálkozni. Azt is bele lehet tenni egy ilyen tokba - de szerintem abszolút felesleges. Aki tényleg ennyit leejti, ott valami nagyon nagy gáz van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest