- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Carlytoo #140 üzenetére
egy pár száz évvel ezelőőti emberiségből talán menne gond nélkül földanyának 15-20 mrd ember, a mai fogyasztói társadalommal a jelenlegi létszám is sokkkk, ezt úgy sokan szeretik kifelejteni a matekból
Hieronymus
és az akkuk sem akörnyezet megkíméléséről hírese, ha jól rémlikszerk:
Geri Bátyó
erre jó példa az x növény, aminek z magassága lehet, ugyanakkor érdekes volt látni, mikor nálunk a z magaság 2z-3z közötti tartományba esett ( : de ilyen esetről még csak említés sincs sehol, vagy olyan növényekről amik bokrok, viszont nálunk és elvétve 1-2 helyen láttam belőlük fát is, a kertészek meg kb hülyének néznek amikor mondom ( : -
Chaser
legenda
válasz
Geri Bátyó #125 üzenetére
a történészek és "nagy tudományos emberek" is védik egymást, kb nettó hülye, aki olyat mer mondani mint ami ellentmond a szent gráljuknak
-
Chaser
legenda
ezzel tisztában vagyok, de ehhez nem kell autóipar sem
ami különösen szomorú, vannak gépek amiket eleve "javíthatatlanra" terveznek, és ez is max némi pénzbüntetést generál védőszervezetek részéről, azt is max az utóbbi ékvekben
sajnos mindig oda lyukadunk ki, h minden rossz okozój a apénz és a "dübörgő gazdaságok", ez az első, minden más mögötte -
Chaser
legenda
ez nem feltétlen állja meg a helyét, egyrészt azért gyártanak ipari hulladékot mert szabad, másrészt a drága termékek sem garancia semmire, kedvencem a soha el nem romló miele, ami azért el tud romlani mint bármi, ellentéteként a beko, aminél sok modellre 5 év teljes körű gar van, a mielére 2 v 3 év a gar, csak sokszor annyiba kerül
ott vannak a klmák is, azoknál jellemzően a minőségibbek és drágábbak tovább is bírják, nem csak egyéb paramétereikben jók, ugyanakkor van silány is, csecse' designnal, és sokan arra repülnek rá
nálunk pl "gagyi" háztartási gépek vannak, és lassan mindnél megvan a 10 év hiba mentes működés, mázlink volt ( : klímából viszont kifejezetten minőségit kerestem megint -
Chaser
legenda
tudom, h közétek tartozom testvir' ( : csak szégyenlem
sajnos nincs olyan nap, h ne látnék valami olyat ami ezen változtatna, ilyen szempontból azért vannak jó napok is, csak sajnos elvétve
ha külső szemlélőként nézzük a világot, és kicsit miniatürizálunk rajta, mondjuk egy piciny falu méretére, aminél nincs tovább, szimbolizálja az egész bolygót, ahol megtalálhatóak az éhezőkön át a pénzégetőkig minden kasztba tartozó emberek, a környezetvédőktől az ipari szennyezőkön át, akkor lehet igazán érezni, látni a környezetszennyzést, magamutogatást, társadalmi peremeket, nemtörődömséget, és azt, h ez bizony szánalmas, nem méltó egy intelligens lényhez -
Chaser
legenda
belső szemlélőként érdemes külső szemmel nézni, és akkor meglássuk', mennyire egy hitvány fajhoz tartozunk, egyedekből vannak kiemelkedően emberiek, de az emberiség nagy részének semmi köze az emberhez...sajnos
nem tudom attila úrnak mi a véleménye, nekem ez, sokszor szégyenlem, h az emberiséghez tartozom -
Chaser
legenda
ha pl ragadozók, és ízlik nekik az emberi hús, akkor nyami-nyami partikat csinálnának
külső szemmel nézve az emberiség sajnos nem értelmes, ön és környezetpusztító, ha az érdeke úgy kívánja saját fajtáját is pusztító és kihasználó, szóval sztem mindenki jobban jár, ha nem téved erre idegen civilizáció, akkor sem, ha vegák ( :
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az érvekhez kötött kulturális vitatkozás az emberiség egyik legfontosabb fejlődési motorja. Gondoltam vitatkozhatnánk....
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest