Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen. Ebből a szempontból néha jobb egy szolgáltató olyannak, aki nem cserél évente készüléket. Ugyanis az előfizetésed adott. Az én esetem: Van egy XXL Blue tarifacsomagom. kedvezménnyel 15990-et fizetek. Korlátlan minden EU-n belül is. Már régóta hasonló konstrukcióban vagyok és ez jó is nekem, ráadásul 20GB netet adnak hozzá. Ehhez kaptam, mivel már tizen x éve vagyok a telenornál egy egyedi ajánlatot. Meglepett, mert a készülék sok százezer forintocska volt és odaadták 160 ropiért. Egyben kifizettem és a sim lockot is azonnal leszedték róla és minden happy. Elvileg azért plusz pénzt kellett volna fizetnem, de attól is eltekintettek. Szóval nekem ilyen szempontból a kék szolgáltató az etalon. Nagyon korrektek voltak velem 1-2 furcsa esetet nem ideszámolva.
Hozzáteszem, hogy az előfizetésem miatt is lehetett ilyen olcsó, de az így is úgy is van és lesz is.
-
-
-
válasz
Evil Snowman #5 üzenetére
Arról már bőven lecsúsztunk. Nem arról van szó, hogy most kell, csak kíváncsi voltam. Ezek szerint vehetnék készüléket, csak mégsem. Értem. Megvárjuk a végét és kész.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Elfelejtettem a film címét
- OLED TV topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- RAM topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest