- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
-
DEJVID
őstag
-
capulet75
addikt
-
Orton96
aktív tag
Nem semmi!

Van Logi egerem és kormányom, és ezután akkor mégtöbb cuccom lesz tőlük... -
DEJVID
őstag
Azért valamikor egy fejhallgatót is kipróbálhatnátok.

-
quasarus
tag
durván 1 hét után megjött a g35, és ledobtam az ékszíjat
nagggyon zsír. 
-
Nyausoft
csendes tag
-
quasarus
tag
Pár napja kaptam egy levelet, mint hűséges logitech vásárló, hogy bármely terméküket (1db) 40% kedvezménnyel megvásárolhatom.
Azt kellet higgyem hogy kamu mail, így felhívtam a logitech Magyarország support számát, ahol közölték, hogy nem kamu, ők küldték a levelet. így azonnal megrendeltem egy G35 fülest, konkrétan 23db ezresért. teljes idejű Logitech gyártói garanciával.THX Logitech

-
Indy69
aktív tag
Már Én is hallottam hogy a Logitech nagyon korrekt a gariztatásban de ez azért nem semmi

A drágább az olcsóbb
-
goyo206
senior tag

Eez igen!
Hál' Istennek, létezik ilyen cég is!

Én a kormányaimat veszem tőlük, ott is ha volt gond, kivétel nélkül mindig korrekten álltak hozzám, segítőkészek, rendesek, azt érzi az ember, h. tényleg nem nézik le, sőőt, több, mint vevőként kezelik!
-
Silverss
aktív tag
Nekem Logitech G19 billentyűzetem van, ne adj isten ha történne valami tudom, hogy bátran fordulhatok a Logitech-hez. Köszi a cikket!

A régit megragasztod és ott van ingyen G35!

-
Motion_Blur
félisten
Igen, többek között ezért Logitech szinte minden kiegészítőm a géphez

-
kpal
nagyúr
Grat a sikerhez
. Jó lenne ha más gyártók/boltok stb. így állnának az emberhez. -
zoo8800
veterán
-
capulet75
addikt
-
zoo8800
veterán
A bejegyzés címét javíthatnád...
Magyarország
-
capulet75
addikt
-
FRENK1988
veterán
A Régit vissza kell küldeni vagy megtartottad?
-
capulet75
addikt
-
Wind-Storm
őstag
Hát ez tényleg egy mesés történet volt...

-
glspeter1
őstag
Ilyen is van Magyarországon!

Az én kicsikémre nem volt garancia (itt vettem PH!-n), nem tudom mért. Pedig elvileg 1 hónapos a cucc, de lehet én már a 3. tulaj vagyok...
Logi bill.-em, egerem és fülesem van. Mert megéri.
-
tildy
nagyúr
-
capulet75
addikt
-
tildy
nagyúr
Logitech telefonos ügyfélszolgálata ha jól tudom Angliában van. Magyarok is dolgoznak ott.
-
Fecogame
veterán
Wow, hát ez nem semmi

-
capulet75
addikt
-
Komcsi
tag
-
Dot
őstag
Nekem is csak jó tapasztalataim vannak a logi supportról!

Még ha drágább is mint más hasonló termék, megéri logit venni!
-
CoDWaW07
őstag
az igen
Jó h vannak még ilyenek
-
haxxika
senior tag
Azigen, az a jó support. Lehetne máshol is ilyen. Ahogy hallom notigyártók terén is térnek át a futárszolgálatos megoldásra bár remélem nem kell része lennie az életemnek(most az MSI-re gondoltam..). Reméljük egyre több ilyen cég lesz amely ilyen szinten foglalkozik a vevőkkel

-
szatocs
őstag
Na ezért fogok én Logitech cumókat venni. Kormányokkal kapcsolatban hallottam ilyen bánásmódról, hogy nem az van, hogy rúgnak rajtad mégegyet, hanem mintha teljesen természetes lenne, úgy küldenek újat. Magyarországon ez nagyon nem megszokott, de azért Logi megtart jópár ügyfelet ezzel a hozzáállással. A füles meg durván jó lehet, imádom az alakját is.

-
biggamer
veterán
Ide nézzél be légyszi, nemrég volt nekem is ilyen esetem, én egy zsír bill. egér combót kaptam kevesebb mint egy hét alatt Hollandiából !!!

És üzenem a cikk írójának, h ezt az esetet / amely nem jellemző a magyar forgalmazókra, eladókra / +említhetné a fentebb linkelt topicban is.
Előre is köszi.

üdv.: biggamer
Jaés itt van egy kisebb teszt róla / a fülesről / , ha valakit érdekel : [link]
-
capulet75
addikt
-
kmisi99
addikt
szép de ilyen nincs ma Magyarországon az csak a logitech magyar képviseletek nekik az a munkájuk hogy így megoldják szóval a helyzet továbbra is hogy csak próbálnak lerázni és elkerülni a garanciáztatást!
-
HunChaos
aktív tag
Hozzám került a kicsike!ráment két estém,de sikerült megcsinálnom,(a ragasztás nem vált be)!Ez már füles a javából!Köszi még1x
-
Móci
addikt
Ezt hívják supportnak. Le a kalappal előttük!

-
D1Rect
félisten
-
bacsis
Közösségépítő
baaaaz ez nagyon dúrva

Mondjuk a DELL si hasonlóképp nyomja
-
malwy
senior tag
Na innentől egyre több mindenem lesz Logitech. Eddig bill, meg hangfal.
-
mephi666
nagyúr
na, ez a jó hozzáállás... tudják, hogy ügyfelet megtartani nehéz és tesznek érte
plusz az ilyen eseteknek reklámértéke is van, ez pedig többszörösen jó nekik... (mellesleg rendesen túl vannak árazva a termékeik, tehát megvan a haszon még cserék után is 1-1 cuccon)
okos emberek dolgoznak a logitech marketing részlegén és valószínű nem csak f@szverésre kapják a fizetésüket... -
nem_tom
őstag
-
moha21
veterán
Pioneer HDJ-1000 dj. füles, tehát flexibilis már a 3.-at nyúzom, mivel gyártási hibája, hogy egy résznél eltörik, mindig kicserélik újra.
-
eXodus
őstag
-
capulet75
addikt
-
nem_tom
őstag
Vannak még jóemberek a világon.

-
ollie
MODERÁTOR
-
capulet75
addikt
-
gabor85
őstag
Annak örülj amid van
Sajnos igazad van dehát..... -
Cthulhu Dawn
őstag
Azért elég szomorú, hogy az ilyeneken kell meglepődni nem pedig a fordítottján
. -
JetiRulez
őstag
Nem létezik! Nem hiszem el! Mit álmodtál? Bizonyíték?

Ezen túl minden Logitech lesz, amit csak tudok venni. -
gabor85
őstag
Na, akkor ezt túltrágyáztuk, sztem én is beállok a Logitech-fanok táborába. váááá

-
ferensz
senior tag
-
D1Rect
félisten
Ezért veszek Logitechet amiből csak tudok.
Kb annyiszor csalódom pozitívan ahányszor valami supportos dolog kerül elő bármelyik cuccal kapcsolatban(akár csak 1 driver) -
EczkE
veterán
-
kali
legenda
a logitech mindig is híres volt a korrekt ügyintézésről (támogatás, garis ügyintézés, szerviz...stb), példakép lehetne sok gyártó előtt!
-
Lauda
titán
Ez igen, igy kellene mukodni mindennek.

-
Zolaash
senior tag
Azta... Dícséretes hozzáállás! Le a kalappal előttük!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Nyomtató topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5184
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagggyon zsír. 

Most fotózzam le az új fülest a régivel?Hidd el én is meglepődtem.
.