- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
Megnéztem és a SP Flash Tool v5.1540.00 verzió számút találtam írja hozzá a MT6735 öt a végén lévő P nélkül de gondolom ez lehet a jó hozzá habár ott már M-et is ír,ezt ellenőriznem kell..
Ott nem találtam az oldalon letöltő linket viszont a google már frissített MTK Sp Flash Tool Windows Updated to V5.1444.00 latest version 2015 verziószámot is dob.Első lépésben a scatter-re lenne szükségem de nem jöttem rá hogyan és mivel tudom ezt a saját telefonból kinyerni,hogy biztosan megfelelő adatokból induljak ki.
Közben látom és nézem a másik linket amit adtál,de ott az a verziót MT6752 MT6732-re írja.Olvasok folyamatosan ezzel kapcsolatban de nem igazán látom még át.
Én jelenlegi gyári állapotban gondoltam lementeni amit fontos,ha később bármit változtatok és nem válik be akkor legyen hova vissza térni.Jelen leírásod frissítésén nem találom mit is értesz mert ahogy írod is a link még nem él?
Mentés "egyben vagy külön" arra gondoltam ha végig elvégzem jelen leírásodban lévőket akkor kapok egy komplett biztonsági mentést ami mindent tartalmaz és nem kell más program másfajta adat mentésre ez később mindenre használható.
Még figyelmesebben elolvasva megtaláltam a választ "Ezzel le lehet menteni gyakorlatilag az egész ROM-ot, a scatter megfelelő értékeit beírva."
Feltéve ha a ROM-on kívül más biztonsági mentésre nincs szükség?A segéd táblázatodba be lehet helyettesíteni az aktuális telefon adatait és kiszámolja a Hexadecimális értékeket vagy azt mivel lehet számolni? (nem egyszerű ez elsőre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest