Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CsST: Mi az az instant túra?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
up
senior tag
Sziasztok!
Eljött az idő, hogy megpróbáljam ki-tudja alapon feléleszteni a Cat B15 (mt6577, eredeti részletek és hibaleírás itt). Egy vagy több partició/rész valószínűleg sérült. Kétféle romot tudtam letölteni hozzá (ebből a posztból a 2. és 3. linkek, az első nem megy sajnos):
1) gyári, mínusz PRELOADER és DSP_BL (fogalmam sincs, miért szedték ki belőle)
2) rootolt (de elvileg ugyanaz a verzió)
Mindkettőben ugyanaz a scatter van, azzal mentettem sikeresen korábban.Megpróbáltam visszaflashelni az 1)-ben lévő dolgokat. A fórum instrukciói szerint jártam el:
"You need to flash the following files: MBR, EBR1, UBOOT, RECOVERY, SEC_RO, LOGO, ANDROID (they must be ticked and correct files shoud be loaded).
DO NOT FLASH: PRELOADER, DSP_BL." (ezek nem is szerepelnek az 1) letöltésben)
A flash rendben végbement (zöld kör), de bootoláskor ezzel dob meg a telefon:
=> TOOL DL image Fail!
majd kilövi magát. Rákerestem a hibára, többen azt írták, hogy a DA DL All With Check Sum-ot pipáljam be, megflasheltem úgy is, de ugyanaz a hibaüzenet.Elkezdtem arra gyanakodni, hogy a PRELOADERREL is gond lehet, úgyhogy gondoltam, beflashelem a 2)-ben lévő fileokat, mert itt az is van. Csakhogy amikor betöltöttem a scatter file-t, az SPFlashTool figyelmeztetett: BROM ERROR: S_DL_PC_BL_INVALID_GFH_FILE_INFO (5066) ; Hint: Fail to load rom file: PRELOADER. Ha kézzel tallózok a filehoz, akkor is ezt mondja. Bepipálni attól még engedi a listában. De egyelőre nem mertem elindítani, mert állítólag rossz preloaderrel véglegesen ki lehet csinálni a telefont. Ha valaki ért oroszul (én nem), szerintem itt épp ezt tárgyalják.
A kérdés, hogy merjem-e flashelni a 2)-ban lévő fileokat ennek ellenére? És pontosan melyikeket toljam föl? Ha nem, vajon másik 6577-es teló preloaderje jó lenne vajon? (Link?) Magyarországon kb 150 CATB15 tulaj lehet, és szerintem nem olvassák elegen a prohardvert, hogy még idén kapjak onnan mentett image-eket az övékről
.
Előre is kösz minden tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kérlek jelezd, ha találsz benne hibát !Köszönöm apeelme és Keeperv85 véleményezését.Az MTK platformhoz tartozó SP...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Tényleg a Z Flip6 lesz az FE (?)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- MSI Pulse GL76 11UEK 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/32GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest