- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az attól függ, hogy mit tartalmaz.
Normál esetben "nem szerencsés" megosztani a userdata, nvram mentést.
A többi elméletileg mehetne, de megnéztem azokat a ROM-okat, amiket nálam hozzáértőbb emberek osztottak meg, úgy néz ki, hogy a
__NODL_xyz kezdetűek nem szoktak szerepelni a megosztott gyári romok esetén, ez alól talán kivétel a sec_ro, amit secro fáljnévvel szoktak illetni.
Ilyen más által megosztott ROM például a ZTE V970-es telefonhoz Bruno Martins által megosztott ROM.
Én ezt vettem alapul (mármint a fájlmegosztáshoz).
DE!
Ebben a v970-es ROM-ban találsz userdata img-t. Ez azért van, mert az a userdata.img már átalakításon ment keresztül, és csak a /data/app könyvtárat tartalmazza, mást nem. Ez miatt biztonságosan lehet flash-elni.
A módosított tartalmat lehet ellenőrizni, ha a userdata.img-t az ember csatolja. (Linux alatt lehetséges minden erőfeszítés nélkül ilyet csinálni)Ha gyári állapotra történő visszaállítás után csinál valaki egy MTKSroidTools-os mentést, aztán a "prepare files for flashtool" opciót választja, akkor ez a jó kis program megcsinálja a módosításokat, _ha minden igaz_. Még nem ellenőriztem ezt a data-ra vonatkozóan, de logikusnak tartanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- SSD kibeszélő
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest