Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az attól függ, hogy mit tartalmaz.
Normál esetben "nem szerencsés" megosztani a userdata, nvram mentést.
A többi elméletileg mehetne, de megnéztem azokat a ROM-okat, amiket nálam hozzáértőbb emberek osztottak meg, úgy néz ki, hogy a
__NODL_xyz kezdetűek nem szoktak szerepelni a megosztott gyári romok esetén, ez alól talán kivétel a sec_ro, amit secro fáljnévvel szoktak illetni.
Ilyen más által megosztott ROM például a ZTE V970-es telefonhoz Bruno Martins által megosztott ROM.
Én ezt vettem alapul (mármint a fájlmegosztáshoz).
DE!
Ebben a v970-es ROM-ban találsz userdata img-t. Ez azért van, mert az a userdata.img már átalakításon ment keresztül, és csak a /data/app könyvtárat tartalmazza, mást nem. Ez miatt biztonságosan lehet flash-elni.
A módosított tartalmat lehet ellenőrizni, ha a userdata.img-t az ember csatolja. (Linux alatt lehetséges minden erőfeszítés nélkül ilyet csinálni)Ha gyári állapotra történő visszaállítás után csinál valaki egy MTKSroidTools-os mentést, aztán a "prepare files for flashtool" opciót választja, akkor ez a jó kis program megcsinálja a módosításokat, _ha minden igaz_. Még nem ellenőriztem ezt a data-ra vonatkozóan, de logikusnak tartanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android játékok topikja
- Path of Exile 2
- Autóhifi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Macbook Pro 13" Silver A2338 2020 M1/16/256 120 Ciklus 100% Akku
- Macbook Pro 13" A2159 2019 i5/8/256 71 Ciklus 94% Akku
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
- iPhone 15 pro max 256GB natúr titán hibátlan, garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest