Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Akkor kérnék egy kis segítséget: szeretném a gyári google appokat feltenni rá.
Az mtk tools al volt ideiglenes root jogom ami valamiért végleges lett- félig. Root explorer fenn volt láttam minden fájlt vele.
Viszont Bin4ry féle root már közölte hogy nincs joga már rootolva van a telefon valószínű.Ennek ellenére recovery módban indulva nem tudom a zip package-t telepíteni:
Error: invalid OTA package. missing scatter - hibával leáll.Mit lehet ezzel kezdeni hogy jó legyen? Nem szeretnék romot cserélni sem menteni, csak legyen egy alap android amin legalább google play van és működik mint egy normál droidos telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Elfelejtettem a film címét
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Egér probléma
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest