- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
Az összes eddigi telefonokon, ami megfordult nálam simán egy zip kiterjesztésű file-val telepítettem a recot. Az is igaz, hogy 2.3 verziójú android volt rajtuk. A kérdésem az, hogy mennyivel nehezebb megcsinálni egy zip telepítőt, mint a recovery img-t flashelni? Nem tudom mi a különbség a fileok között. Márminthogy tudom, csak pont ez a kérdés. A telefonomra van flashelős recovery, de pont ez a bibi. Annyira nehéz egy img file-ból kivonni az adatokat és egy zip telepítőbe beleírni? A kérdésem arra irányul, hogy te mond meg, mert nekem lila gőzöm sincs. És nem azért, mert nem akarom, hanem mert az informatikai előképzettségem nem teszi ezt lehetővé. És ezen az sem változtat, hogy próbálok lépést tartani a dolgokkal. Általában ha van egy pontos magyar nyelvű leírás, akkor meg tudok bizonyos dolgokat csinálni. Viszont az xda-an angol a leírás. És hiába beszélek németül az android hilfe oldalon csak használják az xda-s dolgokat, de nem fejlesztik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest