- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az attól függ, hogy mit tartalmaz.
Normál esetben "nem szerencsés" megosztani a userdata, nvram mentést.
A többi elméletileg mehetne, de megnéztem azokat a ROM-okat, amiket nálam hozzáértőbb emberek osztottak meg, úgy néz ki, hogy a
__NODL_xyz kezdetűek nem szoktak szerepelni a megosztott gyári romok esetén, ez alól talán kivétel a sec_ro, amit secro fáljnévvel szoktak illetni.
Ilyen más által megosztott ROM például a ZTE V970-es telefonhoz Bruno Martins által megosztott ROM.
Én ezt vettem alapul (mármint a fájlmegosztáshoz).
DE!
Ebben a v970-es ROM-ban találsz userdata img-t. Ez azért van, mert az a userdata.img már átalakításon ment keresztül, és csak a /data/app könyvtárat tartalmazza, mást nem. Ez miatt biztonságosan lehet flash-elni.
A módosított tartalmat lehet ellenőrizni, ha a userdata.img-t az ember csatolja. (Linux alatt lehetséges minden erőfeszítés nélkül ilyet csinálni)Ha gyári állapotra történő visszaállítás után csinál valaki egy MTKSroidTools-os mentést, aztán a "prepare files for flashtool" opciót választja, akkor ez a jó kis program megcsinálja a módosításokat, _ha minden igaz_. Még nem ellenőriztem ezt a data-ra vonatkozóan, de logikusnak tartanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest