- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Egy apróság: " Vízre bocsájtására 1927. május 14-én került sor. Ekkor a birodalom egyik legnagyobb és legszebb hajója volt."
Melyik birodalomé?
Lévén ekkor köztársaság az államforma Németországban. -
ewhu
csendes tag
Most bukkantam rá erre a remek írásra. Még nem hallottam a hajóról és annak szomorú sorsáról, így számomra nagyon érdekfeszítő olvasmány volt. Köszönet a nagyszerű írásért, melyhez fogadd gratulációmat!
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Razermazer #48 üzenetére
-
Razermazer
őstag
Nagyon jó cikk köszönöm jó kikapcsolódás volt.
De milyen dolog, már így megölni embereketrá a foglyokat a hajóra és süllyesszük el? közöttük saját szövetséges katonákat is!
Nem volt elég élelmiszer ennyi embert etetni? borzalom a háború, ahogy a latin mondja, a törvények hallgatnak a háborúban -
Recon666
Közösségépítő
Köszönöm!
Sajnos a meghívásnak nem tudok eleget tenni, majd legközelebb. -
bubus66
nagyúr
Recon666
Ez nagyon jó lett. Végig olvastam. Szuper!!
-
locall
tag
-
jó a cikk, és elgondolkodtató a szerző aláírása is.
sok mindent nem tudunk, mi történt a mult század harmada-közepe felé, de a történelem márcsak ilyen.
objektíven csak az utolsó szemtanu unokája halála után van esélye az utókornak értékelni az eseményeket.
hogy voltak német foglyok a hajón? nem minden német volt náci, sőt. -
Nazara
őstag
Érdekes irás, szép munka, köszi szépen!
-
kisbalázs
tag
Köszi a cikket tetszett, tényleg kevésbé ismert és a videó is jót tesz a hollandomnak
-
zsoma92
csendes tag
Na ez jó kis olvasni való volt így reggel, remek lett
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Napfénysüti #36 üzenetére
köszi!
-
Napfénysüti
nagyúr
Jó írás lett, nem is ismertem ezt a hajót.
-
Recon666
Közösségépítő
Kösz srácok!
-
N.GÁBOR
aktív tag
Soha nem hallottam még erről a történetről, köszönöm, hogymegosztottad velünk. Nagyon tetszett! Alapvetően én sem vagyok a rövid montadok híve, így mikor elolvastam az első hozzászólást, gondoltam majd jól megfigyelem, hogy zavar-e. Hát... az első sor után elfelejtettem, hogy figyelnem is kéne bármire, nagyon tetszett. Szerintem ne változtass, ez így szuper! Köszönöm mégegyszer!
Üdv
Gábor -
rolii21
aktív tag
Koszi a cikket. Jo volt de amit elmeselt eleg szomoru.
-
Ma is újat tudtam meg! Érdekes cikk volt köszönöm!
-
Srodney
senior tag
a film is nagyon érdekes,csak belelapozgattam,de sok elemet véltem felfedezni a cameron féle titanic és e film közt.nemhiába volt a 42-es film kassza siker.akkoriban ez hihetetlen lehetett még ma is lenyűgöző,habár laikus szemmel látható a végén a hajómakett süllyedése,meg a fordított kameraállás,de akkor is vmi fantasztikus...
-
Srodney
senior tag
mivan?!?! náci titanic?és én nem tudok róla,nem gondoltam volna hogy az évtizedekre titkosított aktákon kívül hallok még vmi újat a háborúról...nah ez jól arcon vágott...
-
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
#41133696 #23 üzenetére
"A foglyok közül legalább 28 nemzetiségű volt jelen: amerikai, fehérorosz, belga, kanadai, cseh, dán, holland, észt, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, lett, litván, luxemburgi, norvég, lengyel, román, orosz , spanyol, svájci, ukrán, jugoszláv és mások."
joghurt:
A Cape angol, a Kape meg német.
Viszont a Arcona az angol változatban c-vel van írva -
törölt tag
A foglyok nemzetiségéről nincs szó. Angolok voltak? Amerikaik? Szovjetek? Vagy vegyesen?
-
Én sem hallottam még róla, pedig nem kis hajó volt, nem kevés áldozattal.
Maradt viszont egy "Carp" elgépelés. A sziget hivatalos neve Kap ("fok"), csak az angolok fordították le Cape-nek, továbbá k-val írandó Arkona, még angol változatban is (a Wikin is így szerepel).
-
Vakegérke
félisten
Na, csak elolvastam végre. Jó kis írás.
-
Recon666
Közösségépítő
Köszönöm!
-
Siera
senior tag
Tetszett a cikk, és a rövidsége is.
Emiatt nem csak átfutottam,de el is olvastam! -
törölt tag
Köszi ezt az újabb remek cikket
A Filmbeli Titanic kapitány, úgy néz ki, mint Lenin...
-
Tikakukac
titán
Szeretem ezeket a régi képeket, meg a "sztori" is érdekes. Köszöntük
-
shaft72
tag
Érdekes írás, mint mindig. Ne hagyd abba ezt a kiváló sorozatot.
Legjobban talán a belinkelt másfél órás film ütöttKis nüansz: Bevezető alján "Szürke festést kapott"
-
aram01
nagyúr
köszi,jó volt
-
Иван
őstag
Érdekes volt
-
D.Orion
veterán
Érdekes szelete a történelemnek. Eddig soha nem hallottam még erről a hajóról. Köszönöm ezt az ismeretterjesztést.
Egy apró észrevétel: Wehrmacht
-
Recon666
Közösségépítő
Köszönöm! Örülök, hogy tetszett.
-
old rocker
veterán
Gratulálok. Számomra eddig teljesen ismeretlen történetet írtál le. Kiváló cikk.
-
dredbiro
senior tag
Köszönöm,ismét egy remek írás
-
walkmanboy
tag
Jó kis cikk, reggelizés közben jó volt olvasni.
-
Recon666
Közösségépítő
Kösz srácok!
Igyekszem.
-
Mister_X
nagyúr
Köszönjük a cikket! Nem is tudtam eddig errôl a hajóról, pedig igen sokat foglalkoztam a második világháborúval, még Hadi Krónikáim is vannak.
-
gzbotii
nagyúr
Informativ a cikk, sok keppel, ez tetszett benne.
Ami meg nem, hogy sok a rovid mondat. Ettol olyan hangulata van nehol, mintha egy jegyzet lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A Cap Arcona nevezetű óceánjáró történetét fogom megismertetni veletek.
- Milyen monitort vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Wangine WPA-600 Pro végerősítő. Sanken tranzisztorok. 2x80W/2x120W.Extra: 2 bemenet/hangerőszabályó
- Apple AirPods Pro 2.Generációs
- Eladó Hecht 1233 tipusú új 2 év garanciás "0 km-es"elektromos fűnyiró + gyári új tartalék kés hozzá!
- Samsung S23 Ultra 512gb,Csere,beszámitás is
- 128GB KODAK memóriakártya MicroSDXC V30 U3 Class 10 új
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest