Ha jönne újabb széria lehet én is kipróbálnám a mini szériát. Se1-ről váltottam se3-ra, de tudásilag ezt se használom ki. A méret miatt viszont nem akartam annyi pluszt fizetni a miniért. Pedig jobb lenne a kisebb telefon, még az se1 meret is megfelelt nekem, csak ott már voltak akadások ami miatt megérett a cserére. Nehezen is ment a váltás, egy darabig még a fiokban maradt, volt, hogy azt használtam pár napig. Most viszont remélhetőleg még egy 4 évig nem kell telfoncserén gondolkodnom, addig csak elmegy az se3.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Hegyen-völgyön, Chongqing
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Essejó:] MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- [Re:] [Jack Hunter:] Közösségi tér konfliktus
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [CaNNa3IS:] Gépház az asztalon. Soha nem fogom ezt megérteni.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Témaindító írás:
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Victus 16-e1110nh 16'' FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - RTX 3060 12GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!
- Microsoft SURFACE LAPTOP 3 13.5" 2K i7-1065G7 16G/512GB TÖKÉLETES AKKU ÉS ÁLLAPOT, ÜZLETBŐL,GARANCIA
- Microsoft SURFACE LAPTOP 3 15.4" 2K i7-1065G7 16G/512GB TÖKÉLETES AKKU ÉS ÁLLAPOT, ÜZLETBŐL GARANCIA
- iPhone SE 2020 128GB