Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Na ez a baj, hogy most már sokan úgy programoznak, hogy ma lassú ez a progi, de sebaj, mert a holnap gépein már faszán fut. Miközben ha rendesen megcsinálná, talán még a tegnapelőttieken is rendesen mennének. Lásd játékok és operációs rendszerek, hogy a többiről ne is beszéljünk.
Persze pont én beszélek aki Netbeans-ben kattint párat és kész a GUI csak épp marha lassú, de nem izgat
, nem én használom 
-
Beaver
csendes tag
Amúgy tök jó lenne rendezni kóder "versenyeket"
Pont tegnap beszélgettem erről egy ismerősömmel. Lehetne ilyen hogy egy adott problémát ki-ki más nyelven oldana meg, vagy ki tud jobban optimizálni egy algoritmust, ki tudja minnél kevesebb sorban, kié fut le a leggyorsabban... stb 
Mindenki sokat tanulhatna az ilyenekből, meg sztem poén is

-
Syrano
tag
C#-hoz rengeteg tutorial van a neten, angolul és magyarul is. Nem írnék konkrét oldalakat, mindenkinek magának kell megtalálnia, hogy melyiknek érthetőbb a nyelvezete.
Ahogy látom szerencsésebb, ha nem csak egy ember csinál egy ilyen tutorialt, hanem esetleg többen, nehogy a fórum javításokkal legyen tele. Egy kisebb C# tutorial elkészítésében benne lennék én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- iPhone 14 Kék Független 256GB
- Apple watch ultra 2 újszerű állapot Garanciális
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPhone AIR 256GB skyblue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, nem én használom 
Pont tegnap beszélgettem erről egy ismerősömmel. Lehetne ilyen hogy egy adott problémát ki-ki más nyelven oldana meg, vagy ki tud jobban optimizálni egy algoritmust, ki tudja minnél kevesebb sorban, kié fut le a leggyorsabban... stb