- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
"Nagy előnye a Java-nak, hogy platformfüggetlen, de igazából az emberek (felhasználók) nagy többsége win-t használ."
Szerencsére ebben úgy tűnik változás fog indulni a közeljövőben, a másik meg hogy nem csak pc van, van mobiltelefon, settopbox, meg még egy rakás kütyü, amin (hálistennek) nem vindóz fut. Aztán meg a vállalatoknál közel sincs olyan elterjedtségben a vinfos (szerencsére), mint otthoni 95%-ban játékospc-ken. (és a játékosok egy része is szívesen lecserélné a vindózt másra ha nem lenne az only vindóz dx-el odaláncolva a játékipar nagy része (ez talán változni fog ha jön vissza a szoftverrender)).
Egyébként a ha nem tűnt volna fel a keretrendszereket általában bővíteni szokták, a .net nincs egyedül ebben. javaból is nemsokára jön a 7-es.
-
divrapier
tag
java kódot lehet gépíre fordítani - lehet hogy létezik, de szerintem semmi értelme, akkor már nem a jvm futtatná. gondolom nem a JITet értik alatta, mert az java bytecode-ot fordít.
ahol fut .Net, ott fut C# is - én úgy írnám, ahol fut az IL, ott fut az IL
Ahol képes valami az IL-t futtatni, az a .NETre készült progit is képes lehet, mert az is IL. Ezt írhatják egy tucat nyelven, pl c#.
F6, CTRL+F5 kombót használom - az f5 lustábbaknak való, 3 billentyű vs 1, a részletek meg még nem aktuálisak.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged