Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyix

őstag

válasz Arhquis #59 üzenetére

"Nagy előnye a Java-nak, hogy platformfüggetlen, de igazából az emberek (felhasználók) nagy többsége win-t használ."

Szerencsére ebben úgy tűnik változás fog indulni a közeljövőben, a másik meg hogy nem csak pc van, van mobiltelefon, settopbox, meg még egy rakás kütyü, amin (hálistennek) nem vindóz fut. Aztán meg a vállalatoknál közel sincs olyan elterjedtségben a vinfos (szerencsére), mint otthoni 95%-ban játékospc-ken. (és a játékosok egy része is szívesen lecserélné a vindózt másra ha nem lenne az only vindóz dx-el odaláncolva a játékipar nagy része (ez talán változni fog ha jön vissza a szoftverrender)).

Egyébként a ha nem tűnt volna fel a keretrendszereket általában bővíteni szokták, a .net nincs egyedül ebben. javaból is nemsokára jön a 7-es.

• divrapier

tag

válasz Arhquis #59 üzenetére

java kódot lehet gépíre fordítani - lehet hogy létezik, de szerintem semmi értelme, akkor már nem a jvm futtatná. gondolom nem a JITet értik alatta, mert az java bytecode-ot fordít.

ahol fut .Net, ott fut C# is - én úgy írnám, ahol fut az IL, ott fut az IL :) Ahol képes valami az IL-t futtatni, az a .NETre készült progit is képes lehet, mert az is IL. Ezt írhatják egy tucat nyelven, pl c#.

F6, CTRL+F5 kombót használom - az f5 lustábbaknak való, 3 billentyű vs 1, a részletek meg még nem aktuálisak.
    Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés