Új hozzászólás Aktív témák

• Arhquis

aktív tag

Csak pár dolog. Max lehúrrogtok.

Nem egy helyről hallottam, hogy java kódot lehet gépíre fordítani, hogy ne legyen lassú. Gondolom igaz ez C#-ra is. (ofc, platformfüggetlenség szevasz)

Nagy előnye a Java-nak, hogy platformfüggetlen, de igazából az emberek (felhasználók) nagy többsége win-t használ. Ráadásul Java developerek mondják, hogy erre a részre tett fel mindent a SUN, de igazából senkit nem érdekel...

A C# előnye maga a .Net keretrendszer. Folyamatosan bővítik (és kompatibilis az előző verzíőkkal), tele van finomságokkal, és még több lesz benne. (nem mentem még bele mélyen, de a WPF pl brutális mire képes.)

A platformfüggetlenségről csak annyit, hogy ahol fut .Net, ott fut C# is.

Könyv : Microsoft .net framework Application Developement Foundation
    Angol, első kézből íródott, nagyon érthető, de szerintem nem árt, ha már konyítasz valamit a programozáshoz. Párhuzamosan VB és C# megy benne.

Ui.: ha valamit rosszul írtam, mondjátok, nincs harag.

UUi.: fordítás/futtatás.
    Én jómagam az F6, CTRL+F5 kombót használom. Az előző buildeli a kódot, a második futtatja. (nem debug módban) Ha debugolnom kell, akkor breakpointot belövöm, és F5.

Szerk: Jah, az írás tetszik, csak így tovább. :) Ha van rá igény, szívesen segítek benne én is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés