- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arhquis
aktív tag
Csak pár dolog. Max lehúrrogtok.
Nem egy helyről hallottam, hogy java kódot lehet gépíre fordítani, hogy ne legyen lassú. Gondolom igaz ez C#-ra is. (ofc, platformfüggetlenség szevasz)
Nagy előnye a Java-nak, hogy platformfüggetlen, de igazából az emberek (felhasználók) nagy többsége win-t használ. Ráadásul Java developerek mondják, hogy erre a részre tett fel mindent a SUN, de igazából senkit nem érdekel...
A C# előnye maga a .Net keretrendszer. Folyamatosan bővítik (és kompatibilis az előző verzíőkkal), tele van finomságokkal, és még több lesz benne. (nem mentem még bele mélyen, de a WPF pl brutális mire képes.)
A platformfüggetlenségről csak annyit, hogy ahol fut .Net, ott fut C# is.
Könyv : Microsoft .net framework Application Developement Foundation
Angol, első kézből íródott, nagyon érthető, de szerintem nem árt, ha már konyítasz valamit a programozáshoz. Párhuzamosan VB és C# megy benne.Ui.: ha valamit rosszul írtam, mondjátok, nincs harag.
UUi.: fordítás/futtatás.
Én jómagam az F6, CTRL+F5 kombót használom. Az előző buildeli a kódot, a második futtatja. (nem debug módban) Ha debugolnom kell, akkor breakpointot belövöm, és F5.Szerk: Jah, az írás tetszik, csak így tovább.
Ha van rá igény, szívesen segítek benne én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest