Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Amikor elkezdtem Guga féle írásokat olvasni, még szó sem esett a vallásról, vagy bármely ilyesféle témáról. Szerintem mindenkinek szüksége van valamilyen hitre, és mindenki hisz is valamiben, még ha tagadja is, de egyáltalán nem látom értelmét annak, hogy mások szemére vessük, hogy én bezzeg, te meg...
Amíg a humorról, élményekről szóltak a történetek, addig nagyon élveztem, azonosulni tudtam sokszor, és igen szép perceket okozott, de ez a hittérítés már nem nekem való. Ezt elvből elítélem.
Ezekután már érthető a beetetés fogalma az én részemről, nem?Könnyen lehet, hogy én vagyok az egyetlen, aki ilyen módon gondolkodik, és az is lehet, hogy ezen kijelentéseim által elég sokan elitéltek, de nem bánom, mert ez is hozzátartozik ahhoz, amit én vallok: szabad akarat, döntés hozatal, és vélemény. Nem élek kirívó életet. Szeretem az erkölcsöt, és aszerint is rendezem az életem, hogy senkinek ne ártsak, illetőleg mindig becsületesen járjak el, viszont ehhez nincs szükségem templomra

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Elden Ring
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 2db Odyssey G5 ívelt 165Hz és ívelt 144Hz Monitor, és HUANUO dupla monitor kar 13 32", VESA
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Nitro ANV16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest