Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Én sose értettem ezt a bkv-t. Kb. 3-4 évente egyszer járok Pesten. De mindig azt látom, hogy tele vannak a buszok, mertro, villamos stb. Akkor hol a pénz?
Most nagy csinadrattával beharangozták, hogy csak az első ajtón lehet majd felszállni néhány buszon. Basszus, nálunk már sok éve így van, minden helyi járaton, pedig itt vagyok vadkeleten a 'csába a viharsarokban. Jelzem, ez az egyedüli Volán társaság ami nyereséget is szokott termelni. A jegyek mindig drágábbak, mint ott fenn szegény pestieknek, mégis azok sírnak. Lehet Pesten drágább az élet, de jóval többet is keresnek. Elegem van, hogy az én adómból, meg a többiekéből tömik a bkv-t. Nem létezik, hogy nem nyereséges az a cég, új járműre alig költenek évek óta, a régieket a roncsokból pofozzák ki... Drágább jegy, meg bérlet, több kalauz, vagy minden járaton első ajtós felszállás. Működik Debrecenben, Szegeden, mégsem késnek csúcsidőben sem. -
psyho85
aktív tag
Legszívesebben lángszóróval járnék, kiirtva a kötekedő kokerókat, örömhölgyeket és stricijeiket, a pofátlanabb, utcára szaró hajléktalanokat, na meg azokat akik nem szedik össze ebeik után a végterméket.
No meg nem ártana, ha minden megálláskor a metro minden ajtajából annak teljes felületén 3m-es plazmafelhő törne elő, mert még mindig nem tanultak meg a kedves embertársak utat engedni terhesnek, öregnek, akárkinek kifelé abból a szerencsétlen járműből.
Nem mondom, hogy mindenképp isten háta mögé szeretnék egy kis faluba költözni, de azért elfogadnék egy házikót, ahová el lehet vonulni néha.
"Valamelyik nap olvastam az indexen egy a 2-es metró sebességkorlátozásáról szóló cikket."
Első link: "Információink szerint kedd reggeltől 80 km/óráról 60 km/órára korlátozzák a legnagyobb megengedett sebességet a 3-as metró teljes vonalán."
-
nincsisbéla
aktív tag
Én is szeretem a nyüzsgést, meg a szép lányokat!
Ez Budapest! 
-
Fúúúú, de jó neked. Én felhúzom magam a sok embertől. Álltál te már a tömött metrón vagy volánon? Élmény!
Erről a metróváz (inkább forgóváz
) dologról mesélnék, annyit erről, hogy találtak egy lovagolási alapot. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Szólánc.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még a végén megszerettetitek velem az unalmas falusi életet. 
Na igen. Amiről beszélsz, azokat a dolgokat én sem szeretem. Ehhez egy bizonyos fokú kultúra is kell, ami nekünk, illetve a legtöbb embernek nincsen meg.

) dologról mesélnék, annyit erről, hogy találtak egy lovagolási alapot.