Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én a 14 kerületben sétáltam a Lőcsein, és felfigyelte arra, hogy egy nő, meg egy férfi be-be néz az autójuk alá. Gondoltam biztos kutya vagy macska van ott, ha szólnak segítek kiszedni. Elmentem mellettük, majd ennyit hallottam "elgurulok a legközelebbi rendőrségre azért". Aztán nem tulajdonítottam sokat ennek. (Valami kis gagyi autó volt.)
Erre pár nappal később olvastam, hogy a katalizátor lopás lett az új divat. Gondolom akkor nekik is azt lopták el. Számomra tök ismeretlen dolog volt. És sajnos bármikor újra ellophatják. 240 ezer ft felesleges kiadás egy hülye miatt. Én tuti felb*sznám az agyam. Meg az elkövető fejét széjjel.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kitaláltuk múlt héten a feleségemmel, hogy először elmegyünk édesanyámhoz néhány napra, majd onnan haza jövünk és...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest