Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ijjájom
tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Hali! Most megyek is parókát tépni! Na nem azért, mert a nőnemű egyedeket védem, de a Páromnak is volt ilyen esete, 3 évig dolgozott úgy, hogy nagyon szar volt neki; nem egészen ilyen jellegű okok miatt, de nagyon padlón volt lelkileg! Biztos, hogy nők között esetleg nagyobb számban fordul elő, de tény, hogy régen amikor alkatrész raktár irodájában dolgoztam, egy szem nő, 17 pasi, életem legjobb munkahelye volt! Ott nem volt gondom, nagyon rendesek voltak a srácok, el is kényeztettek!!

monosgeri21: Igen! Mondjuk nem kisfiú volt, de fiatal srác!!
macilaci78: NAV-os vagy? Kitől kellene félnem? Féljen a főnököm ha akar! Legyen az Ő problémája, én a munkámat végeztem. Szerintem itt akkor mindenkinek félni kellene. Mint ahogy sokan félnek is. Tudod egy ideje már nyugodtan felvállalom vallási és politikai nézeteimet is, mert rájöttem, hogy az embert megpróbálják megfélemlíteni, de ha gubbasztunk a sarokban, akkor tényleg nyuszik vagyunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest