Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
üzenetére
Amikor ez a szám megjelent, még távol állt a metallica az mtv-s, nagykiadós mainstream sikerektől.
Egyébként meg azért elég ismertnek számít ez a szám, aki szereti ezt a zenei stílust, valószínüleg ismeri (csakúgy, mint mondjuk a For Whom The Bell Tolls-t, ugyanarról a lemezről). Ezen kívül nem is lenne ideális slágerszám, főleg a meglehetősen szuicid szöveg miatt. -
Bubu79
addikt
válasz
üzenetére
Amiért igazán bírom a Metallicát az az, hogy van mondanivalójuk - minden számuk ad valamit, minden számban kicsit magára ismerhet az ember...
Van jópár kedvencem Tőlük - szerencsére a Bátyámék időben megfertőztek és majdhogynem a kezdetektől fogva ismerem a zenéjüket

A Fade to Black ( hasonlóan a Nothing Else Matters-höz ) azért is lett kedvencem, mert szomorkás hangulatával és mondanivalójával feltárt egy darabot belőlem is - nagyon jól tudtam azonosulni vele

-
törölt tag
Jól van, igaz, hadd "művelődjenek".

Egyébként tényleg hatalmas szám, borongós, de azért könnyen emészthető. Csodálkozom is, hogy nem vált különösebben ismertté - bár lehet, túl korán jelent meg, akkoriban a nagyközönség gyomra nem vette volna be a Metallicát. Később meg már volt Unforgiven és Nothing Else Matters.

-
Bubu79
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ha csak a basszus a lényeg, meg a dübörgés, akkor űlj fel egy légkalapácsra

-
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
...füledbe forró ólmot öntsenek!

-
-
Bubu79
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Talán kinövöd egyszer

-
..huuhhhuuhhhh...

Egyszer egy régebbi Diszkrónika Magazinban írtak pár sort zeneajánló témakörben egy Thunderdome duplacd-ről:
"Eleinte azt gondoltam, a cd lejátszó romlott el, de egy másik lejátszóban kipróbálva is ugyanaz az őrületes szaggatott ritmus szólalt meg. Többek szerint ez is zene. Szerintem a zenében legalább egy hangszer szerepel. Ez inkább egy zajgenerátor és egy sampler elegye. Ha ez elterjed, én inkább többet nem lépek lemezjátszók mögé."És én ilyet hallgatok.

-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
tudod, van még, akinek van ízlése....

Bubu pajtás, most ihltetet adtál, el is pengetem mindjárt ezt a nótát

-
Bubu79
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Tőlem ne várj Lagzi Lajcsit, vagy tuci-tuci ühm-jeah-t

-
Áhh, már megint rockzene.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

...cöcccö.. 

Nem akarom.