Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
the.odzsy
aktív tag
válasz Lajosnagy17 #4003 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot a kaszaperi kivitelezőkkel. Valószínű Oroscom-os lesz. Több ütemben és több évig tart majd a kivitelezés. Az 1. ütemben nincs benne az utcánk, pedig fő utca és ezen utcán van a polgármesteri hivatal is. Nem nagyon voltak közlékenyek, csak címet kértek, meg utána telefonszámot, hogy majd értesítenek a nálunk tartanak majd.
Megpróbálom kifogni majd az 1. ütem embereit.MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
the.odzsy
aktív tag
válasz Lajosnagy17 #4003 üzenetére
Láttam hogy az Inviteles topikban írtad. Ezt kezdetben valóban az Invitel nyerte a SZIP1 pályázaton. Viszont én rákérdeztem emaiben és ők azt közölték, hogy a második körben (?) az Oroscom Kft. nyerte a projektet. De az interneten még mindig az Invitelnél szereplünk [link] 2020 szeptemberi határidővel. Ám én a pályázati üfsz-en emaiben is rákérdeztem, ahol 2020 december 31.re írták az elszámolási határidőt. Pontosan ezt:
"A Széchenyi 2020 Ügyfélszolgálatához érkezett „GINOP -3.4.1-15-2016-00243” azonosító számú projekttel kapcsolatos megkeresése tárgyában a GINOP Irányító Hatóság ügyfélszolgálatától kapott információk alapján az alábbiakról tájékoztatjuk.
A projekt megvalósításával kapcsolatban kérjük, hogy a kivitelezést végző szervezettel szíveskedjen felvenni a kapcsolatot. A konstrukcióban 2020.12.31-ig záró elszámolásoknak kell beérkeznie." Hát most már nem tudom mi van. Az Oroscommal még nem vettem fel a kapcsolatot. De ha lesz konkrétum jelezni fogom.[ Szerkesztve ]
MAGYAR vagyok nem turista!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest