Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sviba
    tag

Velem tegnap történt, hogy egy 10 fős csoporttal mentünk ki egy kocsmából, a belváros felé vettük az irányt, kb fél 9 fele. Mivel 10 fő, így eléggé szétszakadoztunk főleg a tömeg miatt, én a csoport elején mentem. Egyszer csak hallottuk hogy az egyik hátul lévő srác, aki velünk volt, felkiált, és hátrafordulva láttuk a hogy a földön fekszik. Elesett -gondoltam- de aztán láttam hogy egy mellette lévő figurát épp visszatartanak a többiek, nehogy megrúgja őt. Gáz van... Csávónak beverte az orrát valami raj (erősen vérzett), és az meg az istennek nem bírta magát lecsillapítani. Odamentünk mindannyian. Körülálltuk. Tudjátok, mindenkinek a vészjósló, dühös, fenyegető tekintet a szemébe. Reméltük hogy emiatt meggondolja magát, és odébbáll. Nagy fenét. Ugyanúgy folytatta tovább. Mintha ott sem lennénk... Próbálta magát kiszabadítani, rávetni magát a srácra, aki közben ugyan felállt, de eléggé meg volt illetődve. Végülis meg tudtuk beszélni a dolgot, és elment, de... Komolyan, mi van, ha nem mi belénk köt bele, és mondjuk azok a másvalakik csak díszítősorral az arcán engedik el? Nincs az ilyenekbe félelemérzet, vagy mi? Gondolok itt minden utcán bunyózó egyénekre. Nem gondolnak a következményekre?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés