Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Ez a pakk simán megér 6 dollárt szerintem, meg is vettem amint olvastam ezt a hírt. Csak a Stealth Bastard Delux megér annyit, a többi meg kvázi extra (szerintem a Naval is jó lehet).
Az a baj a sok fanyalgóval, hogyha nem kapnak BF3 kategóriájú játékokat 5 dollárért már savanyú a szőlő. Nagyon jó kis indie játékokat árulnak minimál áras bundle csomagokban, pl. a legutóbbi Humble Bundle csomagot is megvettem 1 dolláért. Nem sok, de sok kicsi sokra megy alapon így is támogattam a fejlesztőket valamilyen módon.
A sok kicsi bundle játék ilyen áron szerintem nagyon megéri, mert pl gyerekek ilyenekkel hatalmasakat tudnak játszani, és legalább van sok ami abban a korban szintén szempont. De a többség a felnőtteknek is simán jó. -
zseko
veterán
Tudod, az ilyen mindig szubjektív
Már a Tropico 4 és az Earth 2150 ennyiért megérte nekem. A maradékot meg elpasszolom valaki(k)nek párszáz forintért, még ha kapok értük összesen 500- at akkor is jól jártam, ha meg egyenként adnak érte 100-100 forintot még jobban
Én is jól járok, meg más is, én így gondolom. -
blaca83
őstag
Lehet, hogy valakinek szuper akció, de ezekből a játékokból szinte egyiket sem tölteném le még ingyen se!

A 6 Dollár lehet, hogy elsőre jól hangzik ennyi játékért, de mivel elég gyenge a felhozatal ez a kiadás is csak pénzkidobás lenne.
-
zseko
veterán
Köszi, megvettem így már látom én is hogy külön kulcsokat ad.
Igen, a Steam-et ismerem és vásároltam is már így, csak volt mikor külön kulcsot adott és volt mikor közöset. Ráadásul a HumbleBundle bevezette hogy rögtön aktiválja is a fiókomra, ami nem nyerő ha nem kell csak egy-két játék, a maradékot meg szétszórnám másnak
Nem akarom mindenféle szeméttel teleszórni a Steam fiókomat, ebből is leginkább csak a Tropico 4 és az Earth 2150 pack kell, a többi marad talonba itt is. -
zseko
veterán
Egy kulcsot ad az összeshez?
-
Lomha 8V
addikt
Nos, a 6$ tényleg nem egy nagy pénz, de ezek a játékok sajnos abszolút nem hatnak meg.
-
EczkE
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mindenkinek!

-
EczkE
veterán
Az Origin bundle volt brutál, nem ez.
-
EMPeter
csendes tag
-
satz18
őstag
Engem se hatott meg.
-
gianni85
veterán
A Stealth Bastard Deluxe önmagában megérne nekem 1$-t, de ez a pakk így 6$-ért felejtős
-
bali93
tag
Hát nem túl brutál.

-
Dilikutya
félisten
Akad néha. Tavaly a Humble Bundle-n voltak ütős akciók, 1$-os Alan Wake+kiegészítő, a nyári EA bundle, vagy ősszel a WB. De a THQ és Deep Silver is jó volt, meg a Serious Sam, TellTale bundle. De 1$-ért a Team17 is megérte, már a kicsikori kedvenc Superfrog miatt is. Worms-t sosem szerettem, a Superfrogot pedig felújították, ráadásul úgy, hogy a hangulat a régi, a kép viszont nem 320*240 és szép. Jó lesz gyerkőcnek, ha lesz.
Ezek a brutális csomagok.60 cent meg nem sok egy játékért, ha akármeddig leköt, már megérte. Csak akkor van gond, ha a 10-ből érdekel 1.
-
xmaas
őstag
Igazuk van brutalis egy csomag brutalisan gyenge
-
.LnB
titán
Számomra ez nem ér 6$-t. Viszont csalódott is vagyok mert arra számítottam, hogy ezeken a Bundle oldalakon lesznek frankó akciók. De semmi. A steam-et leszámítva, de az kicsit más téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung BM9C1 Nvme 512GB újak!
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Phanteks Enthoo Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már a Tropico 4 és az Earth 2150 ennyiért megérte nekem. A maradékot meg elpasszolom valaki(k)nek párszáz forintért, még ha kapok értük összesen 500- at akkor is jól jártam, ha meg egyenként adnak érte 100-100 forintot még jobban

Nem akarom mindenféle szeméttel teleszórni a Steam fiókomat, ebből is leginkább csak a Tropico 4 és az Earth 2150 pack kell, a többi marad talonba itt is.

(/OFF)