Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
590227
aktív tag
válasz steve brown #186 üzenetére
Ismétlem,+11 éve van aktivátor,és szuper akkutöltő,még nem vettem észre semmit,pedig 4-5 akkut használok.A legidősebb akku 10 éves AGM,ami nyugodtan tölthető 14,6 volttal,de a töltési feszültséget a töltő szabályozza!
-
590227
aktív tag
Először a Forex 5A-os töltőjét használtam,aztán lett egy holland automata töltő,CTEK szerű,meg egy Tronic T4X,meg közben használtam egy méregdrága processzor vezérlésű töltőt.+200Ah töltök a holland töltővel,aminek a kisebb változatát árulja az EXIDE,és a Banner cég.A nagyobb teljesítmény kizárólag a nagyobb kapacitású akkumulátorok feltölthetőségét szolgálja,időben nem töltenek hamarabb,vagy jobban!Buta töltőt nem használok akku töltésre,a topik sem erről szól.
-
590227
aktív tag
válasz steve brown #190 üzenetére
Természetes a reakciód!Kiváncsi vagyok,mivel nem vagyok szakember,anno is A PANELECTRON honlapján találtam infot,meg az aktivátort is tőllük vettem.A másik kedvenc a Forex.Nem szeretnék topiklakó lenni,csak fogékony vagyok a tényekre,a szakmai tanácsokra.
-
590227
aktív tag
-
590227
aktív tag
válasz nootropil #206 üzenetére
Az 1-es szulfátlanító fokozatot használd,minimum 30 napig.Kód nyomtatott test Varta akkumulátor áll, kilenc tétel (két betűből és hét számjegyből.) például C3V 112 302, ahol
Az első betű - a földrajzi elhelyezkedése a növény Varta:
H - Németország (Hannover),
C - Csehország (Ceska Lipa),
S - Svédország (Haltsfred),
A - Ausztria (Bécs),
F vagy R - Franciaország (Rouen),
E vagy G - Spanyolország (Guardamar - Burgos), az első szám - a szám a szállítószalag. második betű - különösen szállítás: V-kiskereskedelem,E-Packaging az autógyárak, a második szám - az utolsó számjegy a számozása év (év) A harmadik és negyedik számjegy - hónap: 01-január 2 - február 3.-március 4. - április 5-május 06-június 7. - július 8-augusztus 9 - szeptember 10.-október 11-november 12. - december, ötödik és hatodik számjegy - a hónap napja, hetedik számjegy - szám változás. -
590227
aktív tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest