Hirdetés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsiworld #7921 üzenetére
Gyakorlatilag amiben létezik bármiféle vezérlő elektronika, azokról nem ajánlott bikázni. A 2003-as corsamban is van egy motorvezérlő és egy adagolóvezérlő. Volt, hogy kértek meg bikázásra, nemet mondtam. Azt felajánlottam, hogy meghúzom.
[ Szerkesztve ]
-
Inhouse
őstag
válasz
tibcsiworld #7921 üzenetére
A generátor fesszabályzójára gondolhatott, ha járó motornál történik. Ha merült akkuról van szó, akkor nem lesz gond. Ahogy beindult a másik, le kell kapni az egyik csipeszt. Ha zárlat van, pl. az önindítónál, abból már lehet baj. Amit biztosan nem szabad egy modernebb autónál, az a tologatás.
A bikázásnak is lehet 2 fajtája. Az egyik a sietős, ehhez kell a komoly kábel és csipesz. Összekötni a 2 akkut és mehet. A másik a kiegyenlítő töltés, amikor van egy kis idő és addig töltődik a merült akku.
Az első egy indításképtelen állapotú akkunál is működik, a második csak egy jó állapotú, de merült akkunál.
A bikázás a merült akkunak mindenképpen egy pofon, mert ugyan rövid ideig, nagy áramok folynak. Ez töltés irányban nem lehet akkora, mint kisütés irányban. Illetve már eleve a lemerült állapot, ami mélykisütést jelent, már önmagában nem tesz jót.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest