- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brndtt00
tag
válasz
szabonagyur #6 üzenetére
Az volt, gondolom abból is valami alsó polcos, de ez volt elérhető azonnal. (Türelmetlen vagyok
) úgyhogy megvettem azt, papíron 2900 mAh de gondolom a közelében sincs.
Volt ugyanebből a típusból egyébként "3500 mAh" , lehet az közelebb lett volna a valódi gyári értékhez -
Brndtt00
tag
válasz
szabonagyur #4 üzenetére
Gyárival nekem is kifejezetten jó üzemidőt tudott, de amikor elkezdett gyengülni és kicseréltem, nem találtam gyárit. Valami "x-longer" nevű csodát kaptam helyére valami magyar webshopbol. De azzal már közel sem tudta a gyári üzemidőt, viszont jobb volt mint a gyengült gyári, és általában mindig tudtam tölteni ha úgy adódott, ezert nem foglalkoztam vele. De majd megnézem milyen pontosan.
-
szabonagyur
félisten
XR milyen akksival volt nálad?
Új korában simán elment 2 napot nálam folyamatos használat mellett, iPhone szinten elég jó akksi van benne.
-
Brndtt00
tag
Meglepően jó vételnek bizonyult, most még telnek a "mézes hetek" többi idővel kiderül. Xr ígyis úgyis marad, találok neki valami hasznot. Sokat kibírt nálam, de már van egy két nyűgje(kétszer vízbe esett itthoni akkucsere óta)
Ha valami furcsa oknál fogva nem marad a Poco, akkor másik iPhone lesz helyette amúgy is. -
-
janeszgol
félisten
Nagy a boldogság látom. Azért tedd el a Xr-t a fiókba, és ha fél év múlva sem veszed elő, akkor jól döntöttél.
A többiek tehetik a téteket: marad-e a Poco vagy jön vissza az iPhone?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Hardcore café
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Monitor hiba topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- További aktív témák...
- Latitude 7410 14" FHD IPS i7-10610U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest