Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brndtt00
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az volt, gondolom abból is valami alsó polcos, de ez volt elérhető azonnal. (Türelmetlen vagyok
) úgyhogy megvettem azt, papíron 2900 mAh de gondolom a közelében sincs.
Volt ugyanebből a típusból egyébként "3500 mAh" , lehet az közelebb lett volna a valódi gyári értékhez
-
Brndtt00
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Gyárival nekem is kifejezetten jó üzemidőt tudott, de amikor elkezdett gyengülni és kicseréltem, nem találtam gyárit. Valami "x-longer" nevű csodát kaptam helyére valami magyar webshopbol. De azzal már közel sem tudta a gyári üzemidőt, viszont jobb volt mint a gyengült gyári, és általában mindig tudtam tölteni ha úgy adódott, ezert nem foglalkoztam vele. De majd megnézem milyen pontosan.
-
szabonagyur
félisten
XR milyen akksival volt nálad?
Új korában simán elment 2 napot nálam folyamatos használat mellett, iPhone szinten elég jó akksi van benne.
-
Brndtt00
tag
Meglepően jó vételnek bizonyult, most még telnek a "mézes hetek" többi idővel kiderül. Xr ígyis úgyis marad, találok neki valami hasznot. Sokat kibírt nálam, de már van egy két nyűgje(kétszer vízbe esett itthoni akkucsere óta)
Ha valami furcsa oknál fogva nem marad a Poco, akkor másik iPhone lesz helyette amúgy is. -
-
janeszgol
félisten
Nagy a boldogság látom. Azért tedd el a Xr-t a fiókba, és ha fél év múlva sem veszed elő, akkor jól döntöttél.

A többiek tehetik a téteket: marad-e a Poco vagy jön vissza az iPhone?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) úgyhogy megvettem azt, papíron 2900 mAh de gondolom a közelében sincs.