Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brndtt00
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az volt, gondolom abból is valami alsó polcos, de ez volt elérhető azonnal. (Türelmetlen vagyok
) úgyhogy megvettem azt, papíron 2900 mAh de gondolom a közelében sincs.
Volt ugyanebből a típusból egyébként "3500 mAh" , lehet az közelebb lett volna a valódi gyári értékhez
-
Brndtt00
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Gyárival nekem is kifejezetten jó üzemidőt tudott, de amikor elkezdett gyengülni és kicseréltem, nem találtam gyárit. Valami "x-longer" nevű csodát kaptam helyére valami magyar webshopbol. De azzal már közel sem tudta a gyári üzemidőt, viszont jobb volt mint a gyengült gyári, és általában mindig tudtam tölteni ha úgy adódott, ezert nem foglalkoztam vele. De majd megnézem milyen pontosan.
-
szabonagyur
félisten
XR milyen akksival volt nálad?
Új korában simán elment 2 napot nálam folyamatos használat mellett, iPhone szinten elég jó akksi van benne.
-
Brndtt00
tag
Meglepően jó vételnek bizonyult, most még telnek a "mézes hetek" többi idővel kiderül. Xr ígyis úgyis marad, találok neki valami hasznot. Sokat kibírt nálam, de már van egy két nyűgje(kétszer vízbe esett itthoni akkucsere óta)
Ha valami furcsa oknál fogva nem marad a Poco, akkor másik iPhone lesz helyette amúgy is. -
-
janeszgol
félisten
Nagy a boldogság látom. Azért tedd el a Xr-t a fiókba, és ha fél év múlva sem veszed elő, akkor jól döntöttél.

A többiek tehetik a téteket: marad-e a Poco vagy jön vissza az iPhone?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Posta, csomagküldés
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Tesoro GRAM MX One (TS-G11UNL) mechanikus billentyűzet
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) úgyhogy megvettem azt, papíron 2900 mAh de gondolom a közelében sincs.