Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Borify Péter
üzenetére
vagy csak szereted a hajszínedet

egyébként szerintem anélkül is le tudod zárni a múltat, hogy a külsődön neked nem tetsző irányba változtatnál... ha akarod, szőkén is jól érezhetnéd magad
felejtsd el azt a múltból, amivel nem érdemes foglalkozni és élj a jelenben... mellette tervezgesd a jövőt... van ilyen mondás, hogy: "aki a múltban él, annak nincs jövője" és ebben van is igazság... én is nehezen tudtam túltenni azon magam, hogy elhagytam, akit szerettem és utána már nem tudtam megváltoztatni semmit...
évekig ezen rágtam magam, mire sikerült továbblépnem... rájöttem, hogy csak elszúrom az időmet a folyamatos nosztalgiázással és bánkódással... mellékesen azért volt nagyon rossz, mert én csesztem el... nem más... ha valaki kidobott vagy megcsalt, 1nap alatt továbbléptem... te is így állj hozzá szerintem: ne sírj vissza semmit, amit nem érdemes... megtettél mindent, legyen tiszta a lelkiismereted és csak akkor változtass a külsődön, ha tényleg jobban éreznéd úgy magad... szerintem is jól nézel ki, ne kritizáld magad! 
-
Vandit.
addikt
válasz
Borify Péter
üzenetére
Szerintem tedd meg, az is egy lépés a felejtés felé. Csak az első lépés a nehéz, hidd el.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mini PC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

felejtsd el azt a múltból, amivel nem érdemes foglalkozni és élj a jelenben... mellette tervezgesd a jövőt... van ilyen mondás, hogy: "aki a múltban él, annak nincs jövője" és ebben van is igazság... én is nehezen tudtam túltenni azon magam, hogy elhagytam, akit szerettem és utána már nem tudtam megváltoztatni semmit...
évekig ezen rágtam magam, mire sikerült továbblépnem... rájöttem, hogy csak elszúrom az időmet a folyamatos nosztalgiázással és bánkódással... mellékesen azért volt nagyon rossz, mert én csesztem el... nem más... ha valaki kidobott vagy megcsalt, 1nap alatt továbbléptem... te is így állj hozzá szerintem: ne sírj vissza semmit, amit nem érdemes... megtettél mindent, legyen tiszta a lelkiismereted és csak akkor változtass a külsődön, ha tényleg jobban éreznéd úgy magad... szerintem is jól nézel ki, ne kritizáld magad!