- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Johnny Cage #49 üzenetére
Beszósz?
Gyere ki ecsém...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Johnny Cage #36 üzenetére
Tudatos júzer ritkán vondózozik, szóval valami jó tweaker jöhetne privátban, aztán meglátom mit tudok kihozni az Eee-ből
Félreérthető mondatom értelmezése
: Én lennék a tudatos júzer, és tweakelnék én,de nem nagyon értek a windózhoz
-
Nyugdíjas
nagyúr
Még egy szavazat arra a Logout-os cikkre
Egyébként hülyeség, vagy nem, engem is zavar, ha sokáig(értsd: cirka 1perc) bootol a masinám. Ezért vettem mindkettőbe SSD-t. A desktopon az OSx-el elégedett is vagyok, az szerintem ileyn 20mp körül fut,de lemérem holnap,mert mostmár kiváncsi vagyok. De az Eee-n az XP még SSD-vel is halál(nem a gyári, hanem SLC-s Samsung van benne). Elvan vagy 1,5percig biztos. Na oda nagyon jó lenne egy ilyen cucc. Mert a desktopon otthon még csak kivárom valahogy (
), ugyis teszek-veszek a szobában, miután hazaérek, szóval van ideje,de az Eee-t pont ezért szeretném,ha még gyorsabb lenne,mert van, hoyg csak gyorsan meg akarom nézni a menetrendet, vagy valami térképet, és felcsattintom valahol, aztán ott nagyon is idegölő a hosszú boot idő.
Suspendet meg én megrögzött zöld-ként nem szeressem
Mindent áramtalanitok, ha nem haaználom... Tudom, édeskevés,de megteszem amit lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest