Új hozzászólás Aktív témák
-
boken
senior tag
Symbiant én is végigjártam pár telóval,de az iphone kimaradt valahogy,Lumiából a 920 volt aztán droidok majd a Z30 és váltáskor nekem is a MI3 akadt meg a szemem,most kezd úgy alakulni hogy lehet hogy 2 telefont kellene hordanom,egy céges egy saját,és elgondolkodtam a dual simes kinai telókon,de az MI3 az első olyan amit nem szeretnék eladni.(mindig úgy vettem telefont hogy aktuális elad,kipótol és jött az új)de ezt ha váltani kell akkor máshogy kell megoldjam.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Nem mindennapi osszehasonlitas. Sok ev symbian utan jott az iphone. Amikor meg nem minden dzsasztin biber klon kiskotsog jarkalt ilyennel. 4 ev utan jott a valtas, lumia volt a befuto, de kacsingattam a z10 fele is, foleg az ara miatt. Es eszembe jutott, h anno lattam annak megjelenesekor egy über androidot. Ez volt a Mi3, ami jopar honapja a zsebemben lapul, es erkezett egy MiPad is melle
Ennyi az en tortenetem. -
Gara68
tag
Ez igen! Gratula a telefonhoz és az íráshoz is! Nagyon jó lett. Szerencsére nem hajlott el sem a droid, sem a BB felé az írásod!
Ha esetleg, le kellene cserelnem a BlackBestia-m, benne lenne ezek utan a képben a MI3!
Bár szerintem az nem ennek az Istennek az idejében lesz!
De kellemeset csalódtam a leirasod alapján a kínai csodákban, legfőképpen ebben a márkában. Gratula hozzá!
-
kbyte1024
veterán
Hát gratula barátom
köszi hogy megemlited a nevem
igen sokszor nem nézem, hogy kijavitja a rendszer a szavaim,es így sok marhaság megy ki tőlem uzibe
a másik észrevétel az otg. Igen a BlackBerry Z30 tökéletesen kezeli.ha rácsatlakoztatsz egy pendrive-ot akkor a fajkezelobe lépve azonnal mutatja is hogy ott van,es azt csinálsz onnantól amit szeretnél
használd egészséggel az új telód, ahogy ismerlek kb 4 hónapig
Új hozzászólás Aktív témák
lo Blackerry Z30 VS Xiaomi MI3Ismét szeretném megjegyezni hogy hogy az LG G2 és a BB Z30 összehasonlításhoz hasonlóan itt...
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Egérpad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...
- Logitech G923 kormány és pedál
- L15 Gen1 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 65QNED91 MiniLED 4K 120 Hz , 3ms Gaming TV / Play Station & XBox Támogatás!
- Pavilion x360 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Mid gamer pc! Ryzen 5 5600GT/RTX 3070/32GB Ram/1TB SSD/Be quiet 700W/B450