Hirdetés
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nyugodj békében, Integra!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, hogy így. Hát persze, nem ettől lesz automatikusan power user. Én sem tartom magam expertnek linux terén, hiába használok 6-7 éve Gentoo-t. De ez alatt az idő alatt sokat tanultam, nem volt egyszerű az eleje, nem véletlenül hívják a Gentoo-t a a mazochisták linuxának.
Egyébként gentoozik itt valaki? A topikja tök halott.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Rimuru
veterán
Nem emlitette, de mindenki tudja mirol van szo, csak te vagyi lyen maradi.
A meresed pedig olyan szempontbol lehet csaloka hogy egy X distro user nagyobb esellyel csatlakozik Y distro taborahoz is ahol mondjuk tobben vannak. Pl gentoo usert hamarabb megtalalsz ubuntu topicban mint egy ubuntu usert gentoo topicban.
Vigyázat, csalok!
-
nagyúr
OK, 50 hsz-ből 40-nek halvány köze sincs a cikkhez, én arra reflektáltam, de te nem tudod, hogy jön ide, amit írok! Mint említettem, csak észrevétel volt, nem kötekedés, de meggyőztél, semmi köze az írásodhoz.
(tudtad, hogy bologolásnál van egy gomb, ami eléggé redukálja a nem kívánatos hsz-ek számát ?)De hogy milyen közösségnek az nem derült ki.
Maradjunk a no offense-nél, de azt kell mondjam, ilyen az, ha a zember writeonly üzemmódban van sokáig.
(kéklufi szaki szofisztikáltabban fogalmaz, mint mindig)Amúgy azt nem értetted(akarod érteni), hogy az Ubuntu az nem egyetlen disztró vagy, hogy mekkorát dob a helyezésén a kínai Ubi? Lehet, hogy összességében több a kínai Ubi használó, mint az össus többi a Földön.....a Kylin népszerű ám arrafelé, nem véletlenül az fut a 3. legnagyobb supercomputerén is.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
Akkor félreértettelek, a népszerű szóból gondoltam, hogy ez a hányan használják-kal valamennyire....de akkor nem.
Nem tudom miről beszélsz, nem használok discordot. Legfeljebb következtettem, ez egy hasznos dolog és nem fáj.
LM YT csatorna megvan?
Ha galád akartam volna lenni, azt írom, hogy jó, hogy csináltál Ubuntu nélküli táblázatot, mert így kihoztad elsőnek az Arch-ot. (ha rosszul áll a széna, akkor még mindig első lesz,legfeljebb betűrendbe kell raknod)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én se túlzottan, ill. az elején belenézegettem, hogy be lehet-e tenni topik összefoglalóba. Kicsit szomorú is a dolog, mert főarcherként kíváncsi lettem volna a véleményedre és kéklufiére is, mint exarcheréra, hogy azok a scriptcsomagok az ArchmergeD-ben szerintetek is egész korrektek-e, mert szerintem azok. Maga az alaprendszer az, amit nem tudok megítélni. Szerintem ez így eléggé közel áll a pure Arch felrakásához, ha erre rábólintotok, azt köszi, mert egy rendes Arch installra soha nem lesz elég kitartásom. (Frawly ellenvéleményét ismerem már.....)
Tudom, hogy ez sem ideillik, nem is Gentoos téma, de most így előhozta magát.
Az LM YT cha csak annyiban jött ide, hogy a videátor csinált egy disco csoportot (másokkal sajna összefogva) és erre hivatkozott az elején a hozzászóló.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kés topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm - Media Markt vásárlás,csak kipróbált
- LG 60UJ634 153cm 4K Aktiv Hdr Smart Led Tv!Wifi/Magic remote/
- ASUS TUF GAMING A15 - Ryzen 7/GTX1660ti 24GB RAM, 1,5 TB ELADÓ + Ajándék laptophűtővel!
- BONTATLAN Steelseries RIVAL 5 vezetékes egér - ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Callisto protocol xbox one játék
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest