- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doggyfreesta
csendes tag
Köszi...
Iszonyat német akcentussal beszél a srác, aki egyből a kicsomagolás után valami újabb szoftvert rakott rá, mert a kiszállítási állapotban kicsik voltak az ikonok.
Ezt már szeretem, tipikus "csináld magad" teló, eddig a THL4000 kivételévek mindegyiket orrba-szájba kellett flashelnem, mire használható lett.
Nekem úgy tűnik, mintha uccsó pillanatban még lett volna valami gikszer, és nem az a proci került bele, amit akartak, hanem egy gyengébb. Legalábbis a reklámjában az van, hogy üti a 6592-est, de 1GHz-re leszedált 6735M erre nem képes. Az iránytű és a GLONASS funkció hiánya is mintha erre hajazna.
Persze ez csak szőrszálhasogatás, az akku-élettartam a az igazi "selling point".
Viszont a teló root jogosultsága továbbra is égetően érdekel.
Megjött már a telód? -
doggyfreesta
csendes tag
Sziasztok! Bizsergő ujjakkal várom a tesztet...
Nekem most egy THL4000-em van, de sajnos a céges használatra alkalmatlan a szoftvere miatt.
Nagyon érdekelne a következő infó:
1) Rootolt-e?
2) Hogyan van a ROM particionálva?
3) Egyes német oldalak szerint csak 1GHz-es a CPU-ja, nem megy az iránytű és a GLONASS műholdakat se látja. Ez igaz?
4) MIlyen minőségű a hozzá adott szilikon tok?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest