Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Megkérdeztem a feleségemet, aki annak idején a főiskolán demonstrátor is volt a matek tanszéken (mindketten PSZF-esek voltunk):
- Van egy srác, utolsó esélyesen ment át analból, mit tudunk neki tanácsolni, hogy menjen át majd valszámból?
- Te, azt sem tudom, hogy én hogy mentem át valszámból, azt meg még annál is kevésbé tudom, hogy hogy tanítottam. Tulajdonképpen fogalmam sincs.
Jó esélyeid vannak.Azt hiszem nekem az első vizsgán meglett (nálunk még úgy volt, hogy a 2 ZH-ból lehetett megajánlott jegy, ha nem jött össze, akkor első vizsga, ami még nem számít UV-nak - tehát gyakjegyes volt), de én sem emlékszem hogy.
Ami tuti, hogy az elmélet a kulcs, azt meg kell tanulni, annak jónak kell lenni. Ha nincs meg az elmélet, akkor nem tudsz összegyűjteni annyi pontot a gyakorlatból, hogy összességében meglegyen. Szar, mert utálatos, de meg kell tanulni. Ez az egyetlen elmélet, amit még én is hajlandó voltam megtanulni (meg a közgáz, de azt szerettem). Onnantól kezdve meg kombinatorika (lottószámhúzásos, kockadobásos, kártyás) meg kőkemény anal (integrálás főleg) azt hiszem itt mentem át úgy, (sőt már biztos) hogy a számológépem tudott határozott integrálni. (Ez fontos, hogy ilyen géped legyen.) Megoldani nem fogja helyetted, mert le kell vezetni, de egy feladatot elszámoltam, és amikor a géppel ellenőriztem, akkor derült ki, hogy valahol hibás. Még volt időm kijavítani, és így lett meg a kettes. Egyébként nem lett volna meg.
szerk: ja, meg a nevezetes eloszlások
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó esélyeid vannak.