Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
csinálhatnánk azt, hogy azzal vitatkozol, amikor nekem írsz, amit én állítottam és nem a te saját szellemeiddel???
"A kisbirtokok egyre inkább eltűnnek, és valahogy nem tudok hinni abban, hogy a kormányközeli nagybirtokok hatékonyságban felveszik a versenyt a modernebb gazdaságokkal": hogy te miben hiszel, az a te dolgod. Ezzel szemben szokás a fórumban, hogyha nekem válaszolsz, akkor az én állításaimmal vitatkozol. Ha nem velem akarsz vitatkozni, akkor nem nekem címzed a választ. Lásd: mondtam már, hogy az állami földmutyi csak az állami földek kótyavetyéjére vonatkozott. Magyarország területe 9.3 millió hektár, ebből 350 ezer hektárt kótyavetyéltek el állami mutyiban. Tehát te a terület egy-harmincad részén elkövetett disznóságokat erőlteted az egész országra kivetítve. Tedd meg, csak akkor nekem címezd.
Most eltekintettem annak megvitatásától, hogy a bonafarm, mint egyik jellemző kormányközeli nagybirtok, mennyire korszerű. További vita és bizonyítás nélkül: sokkal korszerűbb, mint ahogy te hiszed.
"Az EU-ban nincs egy földpiaci monopólium, aki egymaga azonnal felvásárolná a földeket, amint megnyílik a piac, majd felveri az árakat.": mert ha lenne minimális közgazdasági ismereted... akkor tudnád, hogy nem arról van szó, hogy felvásárolja a földeket MAJD felveri az árat, hanem arról, hogy megjelenik, mint tőkeerős vásárló, és ettől magától felmegy az ár. És nem kell monopóliumnak lennie, akárhány tőkeerős vásárló jelenik meg, felmegy magától az ár. Egyébként oligopólium, de mindegy. És most is tűkön ülve várják, hogy megnyíljon végre a piac, ezt még az osztrák kancellár is kijelentette.
"Az állami támogatásokat kár idekeverni, ez ellen maga az EU küzd a legkeményebben.": hát ja, az eu annyira kőkeményen küzd ellene, hogy az összes nagyobb hatalommal rendelkező tagállama harcol a minél magasabb agrártámogatásért. És hogy az egyik nagy ellenpólus kilép, így még kevesebb esély van az eltörlésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest