Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VS461
    tag

Köszi mindenkinek!

BitiOne: sajnos, helikopterrel nem kényeztetnek el minket. A cikkben említetteken kívül a Jester01 által említett FlightGear lehet jó (meg fogom nézni :R ), vagy van az X-Plane, de nem ismerem őket. Legjobb tudomásom szerint a repülési realizmust is a DCS: BS valósította meg eddig magasan a legjobban. Sokan dicsérik a Gunship 2000-et, mint harcászkodós játékot, meg nekem tetszett a Comanche is a maga módján. Vannak akciójátékok, amelyek elő szoktak kerülni fórumokon (ArmA talán?), hogy lehet bennük veretni helivel, de nyilván nem az a fő profil bennük. FS2k4, FSX, nekem nagyon nem jöttek be forgószárnyon, de ez másnál másképpen lehet.

Ami meg a DCS harcászkodós részét illeti, írtam a cikkben, hogy nagyon jó, nem egy arcade lövöldözős valami. A játéknak tudomásom szerint közös alapjai vannak a katonai célra gyártott The Battle Simulator-ral; az ED ráadásul nemrég az amerikai Légi Nemzeti Gárda (vasárnapi légierő) részére fejlesztett A-10 szimulátort, amely tutira alapját képezi a DCS: Warthog-nak.

Új hozzászólás Aktív témák