- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
marcias
őstag
Én nem vagyok Steam párti, de hosszú távon, ha szabvány lesz, vagy legalábbis nagyon sokan használják, az a PC-s játékpiac megmenekülését jelenthetné, mert vonzó a fejlesztők számára.
-
Black Dragon
addikt
-
BemAnyó
senior tag
-
Ilsyde
őstag
Gondolom olyan lesz mint a BFBC2 esetében is, kontrollálni akarnak mindent amit csinálsz = csakis egy helyen bérelhetsz szervert (GameServers.com) és figyelik hogy mit állítgatsz. Mit állítgatsz a szerveren amit te fizetsz lol... BFBC2-nél nem az van hogy fegyvereket/kasztokat pl. le sem tilthatsz stb? Ha ilyesmit csinálsz és valaki felnyom az EA-nak akkor ugrik a szeród.
LAN meg majd azért nem lesz mert azt nem lehet kontrollálni

-
Black Dragon
addikt
-
BemAnyó
senior tag
ez persze sokkal jobb nak tűnik mint az iwnet, csak hát nem értem miért nem tudják valahol leírni hogy lan szervert tudsz majd csinálni vagy sem, persze már dolgozunk rajta hogy a lanra használt "bázis" on is legyen net, de azért ez egy picit nevetséges hogy ennek így kell műk9dnie, vagy inkább szomorú,
-
Black Dragon
addikt
-
BemAnyó
senior tag
Valaki körül tudná nekem írni hogy ez most hogy fog akkor működni ? Lesz egy steam es account és azon keresztül fogunk tudni mi magunk dedikált szervert is létrehozni, vagy ez is olyan lesz mint a moh meg a Battlefield hogy van dedikált szerver, de csak ha bérelsz egyet? És mi lesz a localhost -tal ? lesz vagy nem lesz?
-
Black Dragon
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem dedikaltszerveres, de ott elerheto a dedi szero kesziteshez cuccok is. Alapvetően normal iwnetes megoldassal megy.
-
Black Dragon
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Black Dragon
addikt
-
BemAnyó
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
De srácok, ne marhuljunk már.
Az MW2 az IWNET miatt volt sucks, a P2P hostolás miatt volt xar. Attol hogy steam vegzi az authentikalast, még dedi szerverek lesznek VAC nélkül és PB-vel...

Egyébként már MW2 dedi szerver is létezik és baromi jol teszi a dolgát. Gyk. fullos mint cod4-ben.
-
BalaNce87
addikt
-
BemAnyó
senior tag
Ne de most ez nem jelenti egyben azt is hogy dedikált szervert nem lehet majd indítani úgy ahogy az MW1 ben és a WAW volt pl? Vagy lesz ilyen opció csak kell hozzá net elérés hogy a steam lecsekkoljon vagy mi? Remélem nel lesz megint olyan átverés mint az MW2, már nagyon rég várunk egy olyan cod ra amit végre megint lehet tolni lan partin, sajna ennek is kezd csalódás szaga lenni...

-
Mappa
addikt
-
Ilsyde
őstag
Valve hivatalosan is ajánlotta anno valahol hogy ezt tedd. Minden játék kulon accra és akkor nincs nagy gond ha ellopják stb. Meg ha kapsz egy VAC bant (ami extra ritka mivel pár havonta van csak ban hullám és egyébként sem figyelik pl. a textúmódosításokat azaz pl. wallhacket gond nélkul használhatsz ha nincs módosítva a kliens) akár a te hibádból, akár máséból, akkor minden VAC rendszert használó játékodról bannolnak. Viszont ha kulon accon van mind akkor ez a veszély sem fenyeget.
Valaki meg azért szórja szét hogy aztán el tudja adni azt amit végigtolt bár ezt tiltja a szerzodés. Na nem mintha ez eltántorítaná az embereket, sokan nyilván nem is tudják mert nem olvasták el a feltételeket
-
BalaNce87
addikt
Nah most azért mert te valamit nem jól intézel nem feltétlen a steam hibás, vagy lenyúlták az accodat de erről megint csak nem tehet a steam, aki meg ilyen butaságot csinál hogy minden játékát külön accra teszi annak csak gratulálni tudok, van 30 játékom azt találjak ki mind1iknek külön nevet meg jelszót, tényleg jó tanács.
ez nagyobb szívás/önmagaddal kibaszás, mint előny.
Meg kell érteni hogy ez elsősorban a warez és dlc-k miatt van, ez az egyetlen megoldás hogy valamennyire visszaszorítsák. Igaz ez nem ér annyit amennyit, mert egy túlárazott cucc, de hát ez van, ennyit semiképp sem ér. Ezek is olyan esetek hogy 100-ból 1x előfordul kb, általába az ellenzi legjobban a steamet aki nem használja, persze van kivétel, de az nem sok.
Én nem mondom hogy tökéletes rendszer de nem gyakori hogy szarakodna ha szarakodik is nem meglepő, előfordulhat a túlterheltség. Ok nélkül elég valószínűtlen hogy bannolnának, volt egy mw2-es baki, de azt hamar kárpótolták ahogy azt kéne tenni máskor is. A csalókat meg nem bannolják de ez megint csak a szar iw zsenialitásának köszönhető.
Azóta mióta steames lett mw2 mondhatni divat lett a steam fikázása.
A call of dutykat legtöbben törttel játszották az 5. részig, mivel lazán megtehették, semmivel nem voltál előrébb ha megvetted, max magadnak mondogathattad hogy megérte. -
k.soma
senior tag
Nekem Disabled-olták a Steam accountomat.. Rajta volt 4 játékom TF2,MW2, L4D,L4D2,~16.000Ft értékben) és a mai napig nem kaptam választ arra, hogy miért csinálta ezt a Steam, csak annyit, hogy Team Fortress 2-vel volt valami szabálysértésem amiről én magam sem tudok!!
Emiatt ellenzem minden szempontból a steamet, és ajánlom hogy minden egyes játékodat külön accountra telepítsd fel!
Csak egy jótanács.. -
Doki16
addikt
Most ezt ugye nem komolyan kérdezted?
A CS-nél, TF2-nél HL2: DM-nél, stb. is dedikált szerók vannak és mégis működik -
Overclocked
tag
Hogy hozzák össze a dedikált szervereket a steammel?

-
törölt tag
Személy szerint ennek igencsak örülök, hazai boltban megveszem 10 000 Ft- ért és Steames lesz a játék mint az MW 2.

-
h-yle
addikt
Egyébként nem tudom mi ebben a meglepő, ezt már több mit egy hónapja lehet tudni.
A fenti linken még van jópár hasznos info PCseknek.
-
fasirTTT
őstag
igen, ez a cod6 tényleg el lett cseszve ezzel az IW-vel
vegyük pl a warokat.....na ezt IW-n aztán rohadt borzalmas tolni...van 1 rakat rossz nettel rendelkező user és hát ott szenvednek a "szerón" ...borzalmas
CoD 2 meg 4-be milyen egyszerű volt a dolog, vettél 1 szerót és csak megadtad az ip-t + a pw-t és már mehetett is a mókana de a CoD7 remélem alakítani fog, nem úgy mint a cod6
-
Varga Csaba
aktív tag
Háát...
Mind a COD4 és COD6 megvan eredetiben, de a COD6 steam féle verzójával már szinte nem is játszom pedig már a megjelenés napján megvettem...
A warez verzió extrái(host-tool) lenyomját a "gagyi" eredetit.
Csíterek a warezon is vannak csak onnan ki lehet vágni őket...Míg a steam-en...
Kerek 1 hétbe került a steam supportnak, hogy gépújratelepítés után sikerüljön visszakapnom az accountomat, mert elfelejtettem a jelszót... és az internetszolgáltatóm @pr.hu mailboxába valamiért nem érkeztek meg a steam-es levelek, egyetlen egy se...
bezzeg a @mailbox.hu-ra 10 sec alatt megérkezett az összes levél...
+ további kedves adalék volt, hogy a supporter a steam-nél csak write only üzemmódban volt hajlandó működni és azt hajtogatta, hogy kapcsoljam ki a spam szűrőt (amim sose volt)...Az első DLC-t még megvettem, a másodikat már nem...
A következő COD-ot (7) pedig csak akkor fogom megvenni, ha már előtte warezon kipróbálom mind single, mind multi üzemmódban és úgy ítélem meg, hogy nem kidobott pénz mint a MW2.. Többet nem b@xnak át!!! -
Def26
félisten
-
Black Dragon
addikt
Azt azért vedd figyelembe, hogy a cod6 eladási rekordokat döntött, tehát mégsem csak az az arcade lövölde, hanem kicsit több annál.
Egy király game lett, csak csalók nem kellenének meg IW net, ha ezek nem lennének, még többen vennék, játszanának vele.A cod7 meg igen, hasonlo lesz, így a siker is várhatóan ugyan ekkora lesz! Lehet szarozni, meg fújozni, de valamit mégis látnak benne az emberek. Én pl a mohát szarozom mit állat. És miért? mert megérdemli! Olyan játékmenetet, irányítást, és önmagában játék még életemben nem láttam. És sokan Istenítik, hogy hú mekkora game, és egyebek, de az a játék az évtized bukása.
De ízlések és pofonok, ettől függetlenül, ha nem a cd galaxisban veszed, hanem mondjuk a platinumshopban, akkor már csak 9500Ft-al találkozik.

-
BalaNce87
addikt
-
Archer
őstag
Mert a videókból ítélve ugyanaz az arcade lövölde mint eddig csak más pályákon. Gondolom majd az esetleges DLC-kért is legombolnak darabonként pár ezret. BC2 megjelenésekor alacsonyabb árról indult (9k volt asszem a sima, nem limitált változat) és a későbbi DLC-k is ingyenesek voltak. Pedig az EA sem az olcsó árairól ismert.
-
ollie
MODERÁTOR
-
Black Dragon
addikt
-
Archer
őstag
-
fasirTTT
őstag
-
Def26
félisten
-
fasirTTT
őstag
-
SzlobiG
félisten
-
ADAM1337
nagyúr
-
Archer
őstag
60 ojró ~ 16k HUF
viccnek is rossz. Tudom, vegyem meg boltban de az ottani 11k-s ára is vicc. -
UnSkilleD
senior tag
steamen csak akkor éri meg játékot venni ha valami nagy akció van, de akkor nagyon
-
P00By
nagyúr
Sztem jó, h steamen van.
-
törölt tag
-
keIdor
titán
Jobb a Steam, én szeressem. Viszont Xfire sucks!
-
LackoMester
addikt
Igazából nemgond, ha dedikált szerók rendesen fognak működni a Steamen keresztül.
Meglátjuk. 
A warez dologra megy annyit, aki multizni akar az vegye meg.
-
Scholes9
nagyúr
-
mrhitoshi
veterán
-
Black Dragon
addikt
Az érdekes, hogy ellszálltak az adataid. Nem szabadott volna, mivel én már elég sokszor újraraktam a windowst, de még 1x sem vesztek el az adataim, legalábbis a multi adatok, a single és az ilyen persze, azok elvesznek, ha te arra gondoltál. Bár, ha lvl-t mondtál, akkor gondolom multiról van szó.

-
BalaNce87
addikt
Steamhez csak akkor kell net ha neten akarsz játszani, singlet lehet offlineba is tolni, de ez amúgy is multi játék, manapság meg ki játszik net nélkül? most ilyen kifogást..
Tényleg nem értem egyesek mit problémáznak steam miatt, ennyi erővel xfire miatt is próblémázhatnék, szerintem a games for windows 10x idegesítőbb rendszer úgy ahogy van baromság az egész, pénzhajhászat, ezért lett behozva pc-re, logikus magyarázata nincs, és kezd elterjedni
Hátrányod nem származik belőle, de ez is ilyen egymást hülyítik az emberek, bemagyarázzák hogy a steam mennyire rossz nekünk, hogy miért az már titok.
Én sem istenítem de problémamentes ahhoz képest mennyien használják nap mint nap. -
ViTaZi
aktív tag
-
hoffman_
nagyúr
Hát, ennek rohadtul nem örülök, azt hittem végre megszabadulhatok tőle MW2 után. Mentségére szóljon, hogy én az IWnetet rühellem szívből, a Steam még akár egész használható is lehet olykor. Remélem nem lesz itt gond. Ha a dedikált szerók rendesen meg lesznek oldva, akkor nekem tök 8, hogy mi alól lépek fel rá. A steam(voice) chatje meg külön jó pont, én szeretem.
Bár a Steam-support egy rakás szar. OS reinstall után elszállt minden mentésem, pedig elvileg az online statokat a Steam menti. Azt mondták, h nem áll módjukban segíteni, keressem fel az Activisont meg az IW-t. Durván 300 óra játékom szállt el, lvl 1-ről kedzem, úgyhogy emiatt másfél hómapja elő se vettem, rengeteg munkám veszett oda, legszívesebben kib@sznám az ablakon.
-
Black Dragon
addikt
-
Doki16
addikt
-
mrhitoshi
veterán
Egyben jó meg nem is. Nekem bejönnek ezek a trófeák, meg az is, hogy ad egy fokozott védelmet, de másfelől meg szar, mert ahhoz is net kell majd, ha csak Single-t akarom tolni...

-
Allien
veterán
Nekem inkább az a rossz (a Steam-ben), hogy nem fizethetek forintban, mindig Euro. Persze, az se lenne jobb, ha átváltják nekem. A megfelelő az lenne, ha megvehetném bótba, oszt regisztrálni Steamben is tudnám. Így egy halom pénzt meg tudnék spórolni, mert mondjuk az Euro ingadozások miatt rengeteg pénzt lehet bukni. Egy új játék 40-50 Euro, míg boltban 10E forint, vagy még olcsóbb. Shimán meg lehetne oldani, ha mondjuk lenne eszük pl az 576, vagy cd galaxis, vagy mittomén, legyen pl. Ea games magyarország, mert ez nagyobb. Bevállalhatná, hogy adja forint alapon, mint bótban, akár az EA Letöltéskezelő-n keresztül is, kihagyva közvetlenül a boltot, de steamben integrálva.

-
menalcas
őstag
-
v!ct0y
veterán
-
menalcas
őstag
Szerintem most ezen ponton jegyezném meg hogy ne keverjük össze a steam szolgáltatásait az IWnet nevezetű szemétdombbal

Tehát ettől még rendes dedikált szerverek lesznek, nem kell megijedni
-
BalaNce87
addikt
PC-re a legtöbbnél igen, ami meg fizetős az fele annyi, mint pl mw2-nél volt vagy annál is kevesebb, tudják hogy cod-ból le lehet húzni az embereket mert leszarják hogy mennyi pénzért mit kapnak, a számadatok erről tanuskodnak, ha már csak hozzá tesszük a 60 euros steam kezdőárat, már így is ott van a top 3-ban, nevetséges, ehhez kell pofa hogy ennyiért adják ki, bár a dobozos sem éppen olcsó ezért. Szerintem a mafia 2 és legfőképpen ez is azért lett steames hogy valahol eltudják kérni a pénzt a dlc-ért, dobozosan nem érné meg nekik forgalmazni, így jobban járnak, kevesebb munka több pénz.
Xfire témához, amikor elkezdtem cod2-ni akkor all seeing eye-t használtam majd az megszűnt és maradt az xfire, igazából az ASE pont az egyszerűsége miatt szerettem, részletes keresési lehetőségek, de mégis egyszerű, persze nem azt mondom hogy az xfire bonyolult lenne, bajom nincs vele. Mióta nem játszok cod2-vel, és steamet is használok így az is megfelel, tök mind1 melyik fut mind2 ugyanúgy eszi a memóriát persze minimálisan, volt amikor cs-ztem meg cod2-tem és akkor egyszerre futott a kettő program, aztán egy idővel leszoktam az xfire-ról. Feleslegesen meg nem futtatom, bad company 2-be is látom mennyien használják, pedig ahhoz még szervert se lehet keresni csak játékon belül, értelmetlen.
Szóval semmi gond nincs a steamel egyértelmű hogy ez azért van hogy megvedd különben buktad a multit bár erre miért csak tavaly jöttek rá? ezért is jó a steam így a multi lehetőségét kizárják amire épül. Én nem bánom bajod nem lesz belőle max nemtudod eladni csak accountal együtt, de ez sem hiba, amiért pénzt ad egyszer miért akarná egyből továbbadni, aki ezt teszi az se ésszel vásárol.Black Dragon: Xfire-n keresztül is játszhatsz, csak mind2 program futni fog, l4d, tf2, cs szerókat is mutat az xfire, szóval ez nem akadály.
-
fasirTTT
őstag
hát engem nem zavarna a steam, ha nem lenne ez az iw csicskaság, mert annál szarabb megoldást életembe nem láttam még Cod-ba, se máshol
-
Black Dragon
addikt
-
ViTaZi
aktív tag
-
v!ct0y
veterán
Aztán majd jönnek a jó kis 15 jurós dlc-k...
-
törölt tag
Na ez legalább indok
viszont még mindig többre tartom a steamet, messzisokkal kifinomultabb felület.ollie: mármint úgy értettem, hogy a steam támogatással együtt jön a védelem is, ami gfw-vel ellentétben ér is valamit - a reklámról nem is beszélve. Nem hinném, hogy jobban kijönnének ha mindazt amit a steam kínál, külön biztosítanák be.
aram: aha, egy külön szerón, ahol alig van játékos és azok fele is csaló. kössz ebből inkább nem kérnék.
-
Arena87
aktív tag
Ha ennyire zavar, hogy accounthoz kötött akkor: vedd meg, töltsed le torrentröl, majd használd a cd-kulcsot, amit steam-től kaptál és tört játékkal toljad xfire-n.
Ennyire egyszerű...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is így csinálom, azért mondom.

-
ollie
MODERÁTOR
-
Black Dragon
addikt
Azért nem mindegy, mivel a steamen regisztrálnod kell a játékot, vagy accountot, ami később nem tudsz se törölni, se megváltoztatni. Ezek után még a PH-n sem tudod árulni, mert nem megengedett....
Az xfire ellentétben a steammel, csak egy accountot kell létrehoznod, és nem kell regisztrálnod a játékot, csak onnan csatlakozol fel a szerverekre. És ez bevált mind a cod2, cod4 és cod5-nél.
-
aram01
nagyúr
-
törölt tag
Már az mw2 is steames volt, szerintem nem meglepő a lépés. A steam már önmagában egy ingyenes védelmi rendszer is a treyarchnak, hülyék lennének nem használni, meg nehogy már az legyen az egyetlen ellenérv, hogy nem xfireről lépsz fel - fellépsz helyette steamről, nem tökmind1?
-
Black Dragon
addikt
Valószínűleg amiatt van, de tényleg szart sem ér, mivel nekem a csalók mondták cod6-on, hogy hiába jelented őket, semmit nem ér. A steam szarik rá.
Már engem kb 6x reportoltak, mert azthitték csalok(de szegények skill hiányban voltak) de még nem bannoltak, és semmi sem történt. Mondjuk nem is örülnék, ha nem csalok és bannolnak.

-
dfdfdf
őstag
-
aram01
nagyúr
gondolom a warez miatt van(hiába)
-
Black Dragon
addikt
-
SzlobiG
félisten
Hát nem?

Most néztem 60 euro hát ott se fogom megvenni az biztos.

-
törölt tag
Mi mást jelentene?

-
Black Dragon
addikt
És akkor ez egyben azt is jelenti, hogy steames lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez nagyobb szívás/önmagaddal kibaszás, mint előny.
Emiatt ellenzem minden szempontból a steamet, és ajánlom hogy minden egyes játékodat külön accountra telepítsd fel!

Meglátjuk. 
Akkor viszont nekem nincs kifogásom ellene, szerintem elviselhető rendszer.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)