- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Erre írtam - talán másik topikba -, hogy ha az autókat visszaszorítanák, Magyarország egyes részei elnéptelenednének.
35 km-re lakom Budapesttől, 11-be járok dolgozni. Autóval 35 perc. Tömegközlekedéssel ~1,3-1,5 óra. (Késés nélkül)
Az elmúlt 20 évben a MAV menetideje semmit sem javult és ugyanannyit is késnek. Mondjuk legalább a kék ótvarságokat lecserélték új klímás szerelvényekre úgy 15 éve.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
fattyu
veterán
nézd.
reggel hatra megyek be.
többnyire 5 után de jobbára 7 körül megyek haza.ez ideális. reggel még nem zavarodik magába a máv, 7re meg kisimul többnyire. tűrhető volt. másfél évig.
elővárosról jót hallani? hát azt furállom.
az elmult fél évben amit a máv leművelt arra nincsenek szavak. tényleg.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
értelek.
de lásd futomű és magasság amit akartam.
mindegy is. a lényeg amit mondani akartam hogy valaki aki alapvetően tök logikusan akart közlekedni.heti egy bevásárlás autóval. autóval faluból az állomásra. onnét vonattal pestre.
amíg pesten belül laktam. autóval ott is csak a nagy vásárlás meg amikor kutyákkal mentem. munkába meg amugy közlekedni főleg bicikli.
szóval ebből az emberből csinált mindenhova motorizálva menőt a máv.
a kormány az állam felelőssége ez.
vajon hányan vannak így aki kényszerből autózik.
vajon mennyit lehetne kiszedni az autóból ha tiszta kilmatizált menetrendet betartó logikus közlekedés lenne?
erős a gyanúm az látható difi lenne.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
tény. nem is vita.
két használt autót cseréltem le egyre.
legyen virgonc megbízható és elég nagy arra hogy 5 kutya két ember elinduljon.
plusz bár nem terepjáró de a ballonos 17es gumik és a hasmagasság azért nem utolsó szempont a vidéki 4számjegyű utak esetén....
plusz vannak olyan becsípődéseim hogy nem kérek automata váltót. ez az autó maradt fent a rostán.
ceed meg proceed kombi is az erősebb motor már csak dctvel van azt pedig nem akartam. plusz jóval sportosabb futómű ami nem való felénk....itt nem az öko szempont dominált.
a picantot arra írtam hogy az 5 kutya két felnőtt mellé sajnos a városi mini méret nem játékos hanem nagy kell és pont.
[ Szerkesztve ]
-
nemlehet
őstag
Szerintem ez a Bp-en bringázás nagy mértékben függ attól hogy honnan-hova akarsz eljutni. Volt olyan munkahelyem ahol csak búcsúlevél kíséretében mertem volna betekerni pedig nem volt messze.Máshova meg végig volt bringaút, le is szoktam a rohadvány 47-es villamosról.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Nem ismersz Sajnos eléggé megvert az evolúció a génjeimmel (vagy épp megáldott mert nagyon jól méregtelenítek ). Mondjuk az se szokott sokkal jobb lenni amikor pácolódtam nyaranta az egyes villamoson, ezért is van váltóruhám bent, de hidd el hogy nem sokat segít
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest