Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Szeméttel tüzelni sem alapjog, meg ruhával, lopott vizes fával blablabla, meg főleg nem is kötelező. Oszt' az is van. Úgyhogy nálam az a király eset van, hogy Budapest belvárosában szívhatom a kiütött DPF-es meg szimplán csak lefizus műszakis szutykok kiokádását, ha pedig elszabadulok és elmegyek vidékre élvezhetem, hogy a szomszédban ég a bálásruha és szemét, pedig anyuci és jól keres, apuci meg orvos. És erre jön rá a szabolcsi alapréteg, akik száraz fát meg aztán végképp soha nem raktak tűzre, ellenben bármi mást.
Imádom
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Nem tanya. Nem 2-3 háztartás. És nem egy ilyen van.
Ezt nem értettem meg soha, hogy ahhoz képest mennyire piciri ország vagyunk, milyen szinten nincs lövése sem az emberek többségének, hogy mi folyik az országban. A rosszabb, hogy sajnos a döntéshozók vannak a leginkább vakon.
8th: Tőlem 20-50km a felsorolt háromszög. A hihetetlenül hangzás nem tudom miből jön. Miskolc-Nyíregy-Debi tengelyen kiszakadna a szemed akkor milyen helyek vannak
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla