Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
A C5 az nagyon komoly volt, ha nem fosta volna el magát többször egymás után, ugyanazzal a hibával...(nagyon költséges hibával
) akkor biztos megtartom azt. Masszírozós bőrülés, bi-xenon lámpa (kanyarkövető), hidropneumatikus felfüggesztés, automata, napfénytető, duplán hangszigetelt üvegezés, tolatóradar elől-hátul, 2 zónás digit.klíma....stb. Imádtam (volna). És különleges meggybordó színe volt...nem jött szembe minden nap az utcán.
136LE, 320Nm 2literes dízel, az automatával kombinálva ha lepadlóztam olyan volt mint ha egy motorcsónak lőtt volna ki.
Íme egy kép róla...itt épp a legalsó magasságában pompázik. Egyszer a Tesco parkolóban amikor így állt a kocsi, odaszólt egy BMW-s srác....ööö...milyen air ride van benne?
Kikerekedett a szeme amikor mondtam neki, hogy ez gyári.Ha jól emlékszem, annak idején ez nem full extrásnak volt hirdetve. Navigáció nem volt benne, ez az egy maradt ki valamiért. Amikor feladtam a harcot vele, akkor egy fb csoportban adtam el hibásan. 5-6 érdeklődő volt, egyikük több mint 1200 km-t utazott ide hogy megnézze. El is vitte.

@Somatom: Én Angliában egy 10mérföldet futott bérautót (Citroen C4 Grand Picasso...nagy batár) kaptam először. Én voltam az első aki vezette, azokon kivül akik kihozták a gyárból meg a szalonból kb. 10 percig ültem benne indulás előtt, próbáltam megszokni. Ki is jött a Sixt-es ember...hogy valami gond van? Ááá, dehogy csak próbálok megtalálni mindent.
Borzalmas élmény volt az első nap amit ott vezettem. Főleg 4 sávos autópályán, amikor nem szélső sávban haladsz és reflexből balról akarsz előzni.
És állandóan jobbra néztem fel a belső tükörbe....
Valamint még az egyessel meg a rükverccel boldogultam is, de a kettessel gondok voltak, mindig 4-es sikerült.
Ugye itthon egyesből kettesbe húzva elég egészen picit magad felé simítani jobbra a váltót és hopp kettes...na ott ugye konkrétan ki kell tolni balra....és úgy le..különben négyes a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) akkor biztos megtartom azt. Masszírozós bőrülés, bi-xenon lámpa (kanyarkövető), hidropneumatikus felfüggesztés, automata, napfénytető, duplán hangszigetelt üvegezés, tolatóradar elől-hátul, 2 zónás digit.klíma....stb. Imádtam (volna). És különleges meggybordó színe volt...nem jött szembe minden nap az utcán.