Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ez ugyanaz a műfaj, mint a KRESZ szabályok. Lehet te biztonságosan tudnál vezetni adott helyen 70-el is, mert jó autód van, karban is van tartva, épp nem vagy fáradt, nem stresszelsz, nem jár az agyad máson, plusz elmész évente vezetés technikai trainingre, de ennek ellenére az 50-es táblát kell kirakni és betartatni mindenkivel mert az az általánosan biztonságos. Nem lehet mindent egyénre szabni.
"Mert mondjuk ha én éppen tűzoltó vagyok és szabadságon, akkor sem grillezhetek otthon."
Nem, mert lehet megittál már 5 üveg sört, és amit munkahelyen, tiszta fejjel gondolkozás nélkül jól csinálsz, azt ittasan, haverok között nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Xbox Series X|S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- World of Warships
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest