Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Valaki meg tudjamondani esetleg, hogy a házba előre és játra be lehet-e tenni 140mm-es ventiket. Persze olyanra gondolok aminek 120-as méretű csavarhelyei vannak.Pl. NF-P14 FLX vagy a Thermalright TY-140?
Válaszokat előre is köszönöm!
ps.: még most jutott eszembe, ebbe a házba ha berakom a NOCTUA NH-D14 procihűtőmet akkor tudom-e használni a felső ventihelyeket?
-
bmollszeptim
aktív tag
jó bemutató,és jó kuckó.

-
Findzs
addikt
köszi a bemutatót
remek ház, tetszik
ha most kéne vennem házat tuti ezt venném (90%) -
Jim-Y
veterán
Na, majd azért írhatnál róluk valamit, mert én épp keresek valami világítós megoldást: ilyenre szeretném moddolni a shinobit

-
Jim-Y
veterán
Eddig csak sejtettem, de így, hogy kiderült, hogy alapból két 800 rpm-es venti jár hozzá azt kell, hogy mondjam, hogy a halk házak közé tartozik, tényleg nem hangosak a hozzá kapott ventik, ez nyílván viszonyítás kérdése, de megnyugtató, hogy ha valaki halk házat szeretne csinálni, akkor nem kell a hához kapott ventiket kidobni, max 7V-ra levezérelni, akkor 5-600 fordulaton biztos hangatalnok. üdv
-
aAron_
őstag
Nagy grat. hozzá! Már régóta szemezek ezzel a házzal én is, mostmár egyre inkább nyilvánvaló, hogy ez lesz a kiválasztott!

ODD takaró alatt gondolom ezt érted. Viszont így, hogy fér el maga az ODD? Esetleg beljebb is be lehet szerelni, v le kell bontani az elejét?

MOD: Még egy kérdésem lenne, összességében mennyire halk? Nálam az elég fontos szempont. A két fenti szellőző miatt kicsit aggódom e miatt.
-
törölt tag
Üdv. Nem tom, a gyári Shinobi ventikről írtál? Milyen? Halk, jó a légszállítása?
-
infectedmann
őstag
Pont házat keresgéltem, de a keresés véget ért
A írás meggyőzött, hogy nekem ilyen kell. -
Hunork
veterán
Üdv!
Nagyon jó cikk lett, könnyed hangvétel, sok illusztráció! Gratula!
És a ház sem rossz, sőt, bár én drágának tartom egy picit, de ez már szubjektív vélemény. -
fefe9
tag
Grat. a teszthez és a kuckóhoz, hiánypótló írás, jól összerakva.

Én a 4850-em ventilátorát aránylag jól be tudtam lőni az MSI Afterburner-el (Sapphire kék nyákos 2 DVI-s verzióm van), esetleg tégy egy próbát, hátha alakul a hangja kicsit. Persze az Accelero-val ilyen gondod már nem lesz.

-
Nagyon szép sztm
Az MX518 is bika 
-
Prison85
senior tag
Igazi hiánypótló cikk!
Végre egy vállalkozó szellemű ember, aki nemcsak megvásárolta, hanem ki is filézte a Shinobit, ráadásul mindezt megosztotta velünk. Továbbá elismerés illeti a PC-Gear-t, hogy ilyen ritkaságokat forgalmaznak. -
albert8
veterán
Köszi a cikket

lehet mit linkelni
-
PeetR
aktív tag
Grat, jó kis teszt!

-
Warpig
aktív tag
Király lett.
Én is terveztem, hogy írok egy bemutatót róla, de elmaradt..
Ezek nem a hozzáadott ventik, ugye?Az elforgatott hdd rack jó dolog a kábelek eltüntetése miatt, viszont pár fokot jelent hőmérsékletben szerintem.
-
DeFranco
nagyúr
Szuper cikk egy igazán jó házról. Én a fehér verzióval szemeznék nagyon, de nekem sajnos nem felel meg, hogy a tetején vannak az USB nyílások...
-
engusz
veterán
Szuper lett a cikk!

-
Jim-Y
veterán
Köszi, módosítottam a cikket, a végére raktam egy linket az albumomról. [link]
-
imibogyo
veterán
Nagyon elegáns, visszafogott ház. Határozottan tetszik.
Gratulálok hozzá, használd egészséggel.
-
pigmeus
tag
Tetszett.

-
Recon666
Közösségépítő
Nagyon jó bemutató lett, gart, a ház is szép.

-
Jofi81
őstag
Én is ezzel a házzal szemezek. Remélem, ha eljön a csere ideje, lesz már előlapi USB 3-as verzió is, akkor tuti vétel lenne.
-
Televan74
nagyúr
Én az alap verziót vettem , de nem bántam meg. Ki is szolgál 1-2 évig , még lesz asztali pc -m.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

remek ház, tetszik