- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pengwin
addikt
válasz
Geri Bátyó #32 üzenetére
Tudom. Éppen netezős gépet építek barátnőm szüleinek, és az ilyen integrált CPU-s borzalmak azonnal kiestek midnkét oldalról.
-
MongolZ
addikt
Ez a proci single threadben nyom kemény 750 pontot passmarkban, egy 240GE meg hoz majdnem 2000-t...
-
-
-
pengwin
addikt
válasz
Geri Bátyó #27 üzenetére
Nem minden a TDP.
A Carrizo-L-lel párhuzamosan is futott 15W-os, Excavator magos AMD termékcsalád.
Az előbbi sokkal inkább a nagyon olcsó, alacsony teljesítményt igénylő szegmenst célozta, és ilyen téren nincs is utódja, mert az általad említett modellek a sima Carrizo helyére érkeztek: más teljesítményszint és ár, hiába ugyan az a TDP.
Kb. olyan szintű különbség, mint egy 4c/8t i7-U és egy Apollo Lake Pentium/Cerka között, pedig utóbbiakból is van nagyon hasonló TDP-s verzió (tudtommal).(#29) Bici
Igen, egyet értünk, de miben tévedtél? -
-
-
pengwin
addikt
válasz
antikomcsi #13 üzenetére
Carrizo-L
Vagyis NEM Excavator, hanem Puma.
Még gyengébb teljesítmény, viszont ilyen termékből nincs is nagyon fissebb az AMD kínálatában.(#16) Yutani
Pedig ez pont az lesz.(#20) StLui
Felejtsd el, rendes Carrizo lehet kb. az i3 szintjén. Ez viszont cicamagos kis AMD, gyanítom még az 5800K-nál is lényegesen gyengébb lesz.(#23) Bici
Pár hete volt integrált Kaveris Biostar lap teszt a TPU-n, szerintem a visszamaradt darabokat vehették meg fillérekért mindkettőhöz, és most próbálják dömping áron elszórni.
Szerintem nagy mennyiségben az új Athlonok versenyképes áron mehetnek. De miért költsenek azokra, ha még olcsóbban le lehet fedni a célpiacot kielégítően. Ezek nem a legújabb dolgokra vadászó végfelhasználókat célozzák, ennyi. -
-
Redneck
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #22 üzenetére
Én is találkoztam hasonlóval nemrég, és automatikusan a D-Subot használták, mert "az a monitor", hiába volt DVI mindkét végén...
-
Teljesen jó ez a lap, csak nem irodai gépnek, max. vékony kliensnek.
Majd ha az AMD emberi áron kínál Ryzen-t 15W-ig, akkor lesznek modernebb lapok is.
Gyanús, hogy a Biostar bevásárolt valami jóárasított beragadt készletből.
NAS, otthoni szerver, fullhd-s htpc, stb; ezekre mind teljesen jó.
Én is ilyeneket kerestem nemrég torrent szerver feladatra.
Egy ennél kicsit alacsonyabb frekis Carrizo-L 700MBit/sec körül tud 30-40db párhuzamos torrent letöltésben.(#13) antikomcsi: Nem excavator, hanem Puma+. A sima Carrizo-ban van Excavator. Ez Carrizo-L. L, mint Lassú.
Ez kb. Jaguar kisebb fogyival. -
-
satz18
őstag
Miért nem Zen, miért nem mSTX, miért nem passzív?
-
StLui
veterán
Segítenétek, egy i3 2100-hoz képest hol van ez? Illetve egy A10 5800K-hoz képest?
Köszönöm!
Közben visszaolvastam, gondolom vacak, rádaásul a két monitor csak kínlódva tudnám rákötni. DDR3-nak örültem volna, abból van 8-asok. (irodába kellett volna) -
snecy20
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #17 üzenetére
Állítólag irodákban még régi D-Sub csatis monitorokkal tolják.
-
A Biostar-nak ez az utóbbi időben nem az első hasonló terméke. Úgy tűnik, hogy raktársöprés van náluk, mert ez egy vicc. A D-SUB csatiról már ne is beszéljünk. Hova szánják ezt? Afrikába? Ha legalább egy DVI lenne helyette (DP-re nem is számítottam).
-
-
DraXoN
addikt
válasz
antikomcsi #13 üzenetére
szerintem ezen alaplapos gépek csak valami vékonykliensnek mennek... (remélem)
-
Griff55
senior tag
Mindig azt hiszem, hogy ez a cég már megszűnt
és mindig meglepődök ha előkerülnek egy cikkben.
-
antikomcsi
veterán
Ez vicc, vagy idő utazás?
2019 tavaszán 2 modulos Excavatorra alapozva "új" termék???
Valahogy nem érzek ellenállhatatlan késztetést, hogy rohanjak megvenni.
Amúgy akik szeretik ezeket a gyengébb procikat az irodába, azok szerintem nem dolgoznak nagyobbacska adatbázissokkal. Persze megcsinálja, de addig legalább több időt lehet kellemesen eltölteni egy-egy vevővel alkalomadtán.
-
Már kezdtem örülni egy modern Athlon-os rendszernek...
-
tupacamaru
veterán
Nem nagyon kellene már erőltetni a Biostar-nak ezeket a múlt-idéző alaplapokat.
-
snecy20
nagyúr
Ez elég hurka cucc.
-
zzola
titán
DDR3? Mi van, ennyi felesleges alkatrész maradt a Biosz@r raktáraiban?
Pár évet elkéstek ezzel! -
DraXoN
addikt
hát igen ... új termék egy kb. 3 éves platformra építve [link]... jó buli
... max a "házi szerverem" egy frissítésének tudnám elképzelni
(n230-as atom Intel D945GCLF alaplappal)
... de amire használom arra még a régi is elég... így ha nem romlik el miért cseréljem? ősszel lesz 11 éve, hogy hibátlanul megy... -
Tigerclaw
nagyúr
A Biostar vezetői eltévedtek pár évre valami barlangban és még nem hallottak az AMD ZEN magos termékeiről?
-
Cyberboy42
senior tag
Na ez tényleg egy ilyen "huszasért mindent ami belefér" kategória. Aztán a kormányhivataloknak beszámítják annyiért amennyire nem szégyellnek megegyezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oneplus Nord 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest