Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
Carrizo-L
Vagyis NEM Excavator, hanem Puma.
Még gyengébb teljesítmény, viszont ilyen termékből nincs is nagyon fissebb az AMD kínálatában.(#16) Yutani
Pedig ez pont az lesz.(#20) StLui
Felejtsd el, rendes Carrizo lehet kb. az i3 szintjén. Ez viszont cicamagos kis AMD, gyanítom még az 5800K-nál is lényegesen gyengébb lesz.(#23) Bici
Pár hete volt integrált Kaveris Biostar lap teszt a TPU-n, szerintem a visszamaradt darabokat vehették meg fillérekért mindkettőhöz, és most próbálják dömping áron elszórni.
Szerintem nagy mennyiségben az új Athlonok versenyképes áron mehetnek. De miért költsenek azokra, ha még olcsóbban le lehet fedni a célpiacot kielégítően. Ezek nem a legújabb dolgokra vadászó végfelhasználókat célozzák, ennyi. -
válasz
antikomcsi
üzenetére
szerintem ezen alaplapos gépek csak valami vékonykliensnek mennek... (remélem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest