Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toma
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
az a baj nálad is, hogy a dolgozó nem vezetői fejjel gondolkodik.
pl
- a milliós beruházás nélkül lehet, nem szarul menne, hanem sehogy. nem 17 ember menne el, és 10 jönne, hanem 25 menne el, és 3 jönne
- a luxusautó 99% lizingelt, havi 50-60-100k leírva adóból. (egy minimálbér közeli munkavállaló 120k körülbe van a cégnek!)
- utazások szintén hivatalos útnak elszámolva. ha nem így lenne, akkor minden kiadás azonos értéke menne kb apehnek, akkor azért nem lenne pénze a cégnek.és sorolhatnám.
-
Jhonny06
veterán
Az egyik nyáron dolgoztam egy cégnél (diákmunka) és egész műszak alatt azt hallgattam az ott dolgozóktól, hogy a főnökök milyen terepjáróval járnak, közbe így meg úgy.. azt hittem, hogy felállok és otthagyom őket a picsába, olyan undorító volt hallgatni, ahogy másik zsebében turkálnak. Ez részben neked is szól. Senkinek semmi köze hozzá, hogy a cégtulajdonos mire költi a pénzét. Attól még, hogy nem megy olyan jól a cég lehet az illetőnek pénze, amiből elmegy nyaralni, ide-oda.
-
tkazmer
addikt
úgy értettem, hogy az ügyfelek ugyanannyit fizetnek-e, illetve hogy időben fizetnek-e. ha maradtak az árak, és a cserébe elvárt munka sem nőtt (tudok olyan amúgy magas jövedelmezésű iparágról, ahol 1 éve kb. kétszer annyit kellett dolgozni fele annyi pénzért, mint 2 éve). ha minden a régi, akkor nyilván nem szép, amit csinálnak veletek.
-
tildy
nagyúr
Azért a te sírásodat is érdekes hallgatni, mikor te magad állítottad valahol (emlékeim szerint) , hogy havi 20 ezer kb a mobilszámlád. (nekem még sosem volt annyi)
biker: Igen, sikerült . Igaz én haza is dolgoztam közben, csurrant cseppent abból is. Több ilyen ember kéne, mint amilyen te is vagy, az otthoni sírásból már elegem volt, többek közt ezért is jöttem el.
Hogyan mondják: aki nem épít gátat, ne csodálkozzon ha elsodorja az ár?
MEg fikázni(sírni) könnyű, alkotni nehéz.
Sajnos , vagy sem nem igazán vagyok híve annak, hogy az embert megvédjüka saját hülyeségétől. MErt akkor miből tanul. (Jó példa : itt a házban két pár van, az egyik mi vagyunk, és mindig csak az a másik pár , meg mi töltjük fel a villanyt. Hát ma nem fogjuk, pedig 0.11font van már csak rajta.... Töltsék azok is, akik sosem nézik... Ez lehet geciség, de ha az ember fejére nőnek, az sem jobb...)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az utóbbi hetekben egyre inkább az az érzésem, hogy a csődbe menő vállalkozók 80-90%-a akár nem a válság elsődleges...
- OLED monitor topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Egérpad topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest