- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
OFF:
Mikor a nyomtatót vettük szüleimnek, ahhoz vettem a boltban egy 2 méteres kábelt. Új volt. Hazavittem a printert, nem ismerte fel a gép, nem tudtam mit kitalálni, visszavittem, h nem jó valami, nem megy. Vittem a laptopot is magammal.
Kipróbáltuk a boltban is, ott se ment.
Kipróbáltuk egy másik gépre kötve, ott meg ment. (Másik kábel volt.)
Megint az enyémen, elindult. (A másik kábellel.)
Összenéztünk a boltossal, befejeztem a telepítést, hazavittem, összedugtam (a nyomtatóhoz vett kábellel), megint nem ment..
Na most mi van?Visszavittem, ott se megy (az én kábelemmel).
Átdugjuk a másik gépre, azon megy (a másik kábellel).
WTF?!
Valahogy beugrott a boltosnak, h nem a kábel lehet a hibás?!
Eddig egyikőnknek sem tűnt fel, h amikor minden oké volt, az Ő használt kábelét használtuk hol az én notim, hol az Ő bolti gépével sikerült az összeköttetést végrehajtani.
Na, gyorsan az új kábellel megpróbáltuk az Ő gépére kötni, természetesen nem működött. Tehát a vadiúj kábel volt a hibás.Pfffff... legalább 3 órát szívtam/szívtunk a h×lye kábel miatt. Még szerencse, h anyuék háza a bolttal szemközt van, nem kellett sokat cipekednem az oda-vissza hurcolászással.
ON:
Nekem is van 2.5"-os külső HDD-m, egy 80 Gigás SATA csatis Samsung.
Általában tudom használni szinte minden gépben, de pl. unokahúgom pénégyesében meg-megszakad az adatkapcsolat. Vagyis nem elég a táp amit kap. Nem tudom van-e köze hozzá, elég régi Asrock alaplap.
Nekem adtak a HDD házhoz egy plusz kábelt, aminek egyik vége USB (alaplapra), másik vége tápcsati (HDD-be), plusz magának a HDD keretnek is van egy USB-s csatija. Uncsitesónál muszáj használnom a plusz kábelt is, úgy már kap elég feszt, nem áll le pl. adatmásolás közben, más gépeken elég a HDD keret saját kábelét használnom. -
Gergő_
őstag
nekem volt egy rossz pc-tápkábelem, full új, teljesen zsírúj hatás szag...
mielőtt kidobtam gondolkodtam rajta, hogy tényleg kidobjam-e, mert szépen meglehet viccelni vele valakit. -
mephi666
nagyúr
ez képkeret és szerintem az adatkábel volt szar, amit alapból adtak hozzá, hogy egyszerűen lehessen a gépről felmásolni a cuccot a belső memóriájára...
(ui: én az alaplaphoz kapott sata kábellel szívtam rendesen...)
(ui2: b@szki, ezt nagyon benéztem
azthittem, hogy képkeretről van szó
csodálkoztam is, hogy csak 2.5"-os... ez FAIL vagy FAIL?
)
-
Metalfan
senior tag
Hány Wattot zabál a vinyód? Ha 2,5 körül, esetleg többet, akkor mindegy milyen kábeled van, mert ennyit tud adni egy USB port. 2 Watt alatt (2 W + rack elektronikája) elvileg jó kellene legyen minden kábel.
-
kraftxld
félisten
Egy vagy 2 pöcsű usb kábel volt? Az egy csatlakozós nem mindig tud felvenni elegendő tápot a 2.5-ös vinyó meghajtásához.
-
bacsis
Közösségépítő
Rég jártál a K6-III topicban, amióta ott jártál, rendesen felpezsdűlt az élet, ha időd engedi, igazán benézhetnél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Miért árulnak szar kábelt, és miért adnak ilyet valamihez, amivel az nem működik??????Vettem egy USB keretet,...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest