- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
OFF:
Mikor a nyomtatót vettük szüleimnek, ahhoz vettem a boltban egy 2 méteres kábelt. Új volt. Hazavittem a printert, nem ismerte fel a gép, nem tudtam mit kitalálni, visszavittem, h nem jó valami, nem megy. Vittem a laptopot is magammal.
Kipróbáltuk a boltban is, ott se ment.
Kipróbáltuk egy másik gépre kötve, ott meg ment. (Másik kábel volt.)
Megint az enyémen, elindult. (A másik kábellel.)
Összenéztünk a boltossal, befejeztem a telepítést, hazavittem, összedugtam (a nyomtatóhoz vett kábellel), megint nem ment..
Na most mi van?Visszavittem, ott se megy (az én kábelemmel).
Átdugjuk a másik gépre, azon megy (a másik kábellel).
WTF?!
Valahogy beugrott a boltosnak, h nem a kábel lehet a hibás?!
Eddig egyikőnknek sem tűnt fel, h amikor minden oké volt, az Ő használt kábelét használtuk hol az én notim, hol az Ő bolti gépével sikerült az összeköttetést végrehajtani.
Na, gyorsan az új kábellel megpróbáltuk az Ő gépére kötni, természetesen nem működött. Tehát a vadiúj kábel volt a hibás.Pfffff... legalább 3 órát szívtam/szívtunk a h×lye kábel miatt. Még szerencse, h anyuék háza a bolttal szemközt van, nem kellett sokat cipekednem az oda-vissza hurcolászással.
ON:
Nekem is van 2.5"-os külső HDD-m, egy 80 Gigás SATA csatis Samsung.
Általában tudom használni szinte minden gépben, de pl. unokahúgom pénégyesében meg-megszakad az adatkapcsolat. Vagyis nem elég a táp amit kap. Nem tudom van-e köze hozzá, elég régi Asrock alaplap.
Nekem adtak a HDD házhoz egy plusz kábelt, aminek egyik vége USB (alaplapra), másik vége tápcsati (HDD-be), plusz magának a HDD keretnek is van egy USB-s csatija. Uncsitesónál muszáj használnom a plusz kábelt is, úgy már kap elég feszt, nem áll le pl. adatmásolás közben, más gépeken elég a HDD keret saját kábelét használnom. -
Gergő_
őstag
nekem volt egy rossz pc-tápkábelem, full új, teljesen zsírúj hatás szag...
mielőtt kidobtam gondolkodtam rajta, hogy tényleg kidobjam-e, mert szépen meglehet viccelni vele valakit. -
mephi666
nagyúr
ez képkeret és szerintem az adatkábel volt szar, amit alapból adtak hozzá, hogy egyszerűen lehessen a gépről felmásolni a cuccot a belső memóriájára...
(ui: én az alaplaphoz kapott sata kábellel szívtam rendesen...)
(ui2: b@szki, ezt nagyon benéztem
azthittem, hogy képkeretről van szó
csodálkoztam is, hogy csak 2.5"-os... ez FAIL vagy FAIL?
)
-
Metalfan
senior tag
Hány Wattot zabál a vinyód? Ha 2,5 körül, esetleg többet, akkor mindegy milyen kábeled van, mert ennyit tud adni egy USB port. 2 Watt alatt (2 W + rack elektronikája) elvileg jó kellene legyen minden kábel.
-
kraftxld
félisten
Egy vagy 2 pöcsű usb kábel volt? Az egy csatlakozós nem mindig tud felvenni elegendő tápot a 2.5-ös vinyó meghajtásához.
-
bacsis
Közösségépítő
Rég jártál a K6-III topicban, amióta ott jártál, rendesen felpezsdűlt az élet, ha időd engedi, igazán benézhetnél
Új hozzászólás Aktív témák
lo Miért árulnak szar kábelt, és miért adnak ilyet valamihez, amivel az nem működik??????Vettem egy USB keretet,...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest