Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örni76
tag
Ejnye, egyedül is bele tudsz feküdni, 30 fokos beállításnál nem fogsz lecsúszni róla lábrögzítés nélkül sem, de a 20 fok még jobb.
Na, a végén még kiderül, hogy csak tornázni kéne és egyből jobb a derekad?
Egyébként meg kell venni egy sörpadot, az egyik lábát behajlítva hagyni és ráfeküdni, kész az óccsó denevérágy! Plusz téglákkal még a szöget is be tudod állítani
-
Eastman
addikt
FIGYELEM ! FIGYELEM ! FIGYELEM !
Ha megtudom, hogy valaki a porckorongsérves gerincével vagy bármilyen gerincbetegséggel elkezd függőlegesen fejjel lefelé lógni, szörnyű haragra gerjedek!Bármilyen kérdés felmerül a témában, az jöhet privátban, vagy a cortgitarock@gmail.com -ra !!!
A fenti linken látható gyakorlatot egy egészséges sportember végzi. Másnak NEM AJÁNLOTT !!!
-
Eastman
addikt
FIGYELEM ! FIGYELEM ! FIGYELEM !
Ha megtudom, hogy valaki a porckorongsérves gerincével vagy bármilyen gerincbetegséggel elkezd függőlegesen fejjel lefelé lógni, szörnyű haragra gerjedek!Bármilyen kérdés felmerül a témában, az jöhet privátban, vagy a cortgitarock@gmail.com -ra !!!
-
biker
nagyúr
picit szarul
csüt-péntek-szombat még tök jól voltam, szombat délután kezdtem érezni a hidegfrontot, és most kicsit le is tört délutánra. Izomfeszülés, meg hasonlók.
De azért megvagyokcsak mikor tornáztatom, az első 1-2 mozdulatot nem akarja a lelkem, utána megyeget.
reggel meg start vissza, és még egy hét.gyakorlatilag azért jobb nagy átlagban, mint mikor bementem, de nagy csoda eddig nem történt.
-
biker
nagyúr
no, hétfőn 3. hét orfi, csak kibírjam azt a kegyetlen ágyat
-
biker
nagyúr
válasz
Szabolcs78 #261 üzenetére
Ehhez annyit tennek hozza, hogy mas egy egeszseges es egy izuleti betegseggel kinzott gerinc stabilitasa. Ehy beteg izulet egy guggolastol vagy hajolastol elmozdulhat, nem kell semmi durvulas
-
Szabolcs78
csendes tag
Sziasztok
Én gyógymasszőr vagyok, az egyik vidéki Fürdőn.
Sok ember köszönheti Dr. Klemencsics Zoltán orthopéd szakorvosnak, hogy nem kellett (fölöslegesen) gerinc-, stb műtétre menniük. Jó pár vendégem mondta, mennyire emberséges, korrekt, alapos. Ha a többi doki is kb így állna a vendégeihez, mint ő, kis országunk maga lenne az egészségügyi Paradicsom .
A vicc: gerincropogtatást én is tanultam, de sajnos, nem használhatom. Mivel nem vagyok orvos.
Így a maradék lehetőséget használom ki: akit lehet, hozzá küldöm.
Nem sok ember mer a gerinchez nyúlni, pedig rengeteget el lehet általa érni.
Évekkel ezelőt a seregben, aztán utána karateedzésen is fejnél fogva vagdostuk egymást földhöz. Soha, senki nem sérült. Talán ennyit a gerinc sérülékenységéről ... ;)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mármint a derék, ami nem derék többé Valamikor 10+ éve kezdődött, kisebb nagyobb fájásokkal a derékprobléma.Mikor egy...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Milyen alaplapot vegyek?
- 69, 100, 200, 5000, 6000
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elektromos autók - motorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 RS GT Edition + Thrustmaster TH8S Shifter
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest